x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Seriale&Telenovele - Huff 2

Seriale&Telenovele - Huff 2

de Cristina Ologeanu    |    13 Oct 2006   •   00:00
Seriale&Telenovele  - Huff 2

HBO Romania va difuza, incepand de vineri, in premiera si exclusivitate, cel de-al doilea sezon al serialului "HUFF". Primul sezon (pe care inca il mai puteti urmari in fiecare joi, la Antena 1 de la ora 0:00) s-a incheiat in timp ce Huff (Hank Azaria) l-a surprins pe cel mai bun prieten al sau, Russell (Oliver Platt), in pat cu mama lui, Izzy (Blythe Danner).

CU SHARON STONE. Seria continua cu analizarea vietii profesionale si personale a medicului psihiatru Huff, ce se gaseste la granita fina dintre normalitate si nebunie. Pe langa personajele deja cunoscute, in primele trei episoade din noul sezon o veti vedea pe Sharon Stone. Ea va interpreta rolul unui director al unei companii de relatii publice, care este pasibil de inchisoare din cauza escrocarii clientilor firmei sale. O alta vedeta guest star va fi Anjelica Huston, castigatoare a premiului Oscar.

Drama de razboi

Tot de vineri, HBO lanseaza un nou serial de razboi de 12 episoade. "Razboi in desert" (titlu original: "Over There") este o drama de razboi mult apreciata de criticii de film, oferita de FX si Twentieth Century Fox Television (TCFT). Serialul prezinta drama membrilor unui detasament al armatei americane, aflat pentru prima oara in misiune in Irak. Povestea se axeaza pe provocarile cu care se confrunta soldatii, examinand consecintele pe care razboiul le are asupra lor si asupra familiilor lor de acasa.

AUTORI. Seria a fost creata de Steven Bochco si Chris Gerolmo. Bochco este unul dintre cei mai prolifici producatori de televiziune, avand la activ nenumarate seriale premiate si de mare succes, precum NYPD Blue, Murder One, L.A. Law si Hill Street Blues. (C.O.)

News

"Trasniti"x300...de episoade

Cei mai "trasniti" soldati NATO si-au reluat orele de instructie si, implicit, "activitatea" la Prima TV. O data cu inceperea celui de-al saptelea sezon, intreaga echipa se pregateste de sarbatoare. Si anume implinirea a... 300 de episoade. Cum suma este mai mult decat rotunda, evenimentul va fi marcat de o megapetrecere ce va avea loc sambata, 14 octombrie. Daca ati participat si la concursul organizat de Prima TV, inseamna ca aveti sanse sa va numarati printre invitatii speciali la sarbatoare.

RETETA SUCCESULUI. Care este secretul longevitatii serialului "Trasniti in NATO"? In trei cuvinte, am putea spune: talent, munca si seriozitate. Daca la inceput, unitatea NATO avea numai sapte soldati, acum echipa "trasnitilor" s-a "extins", numarand 12 artisti, fiecare dintre ei avand doza de nebunie necesara, fara de care nimic nu ar fi mers conform cerintelor. "Formulei" initiale - Grig Chiroiu (caporalul Pupaza), Toni Ionescu (sergentul Marlanu), Bogdan Dumitrescu (caporalul Chiorete), Constantin Zamfirescu (sergentul Gogoase), Anca Lupu (soldat Iepuras), George Stancu (comandantul) si Dan Burghelea (soldat Trasca) - li s-au alaturat, rand pe rand, Catalin Marin (Vandame), Fulvio Balboni (Italianul) si frumoasele domnisoare Livia Taloi (Ema), Iuliana Margarit (sotia comandantului) si Desiree Malonga (locotenent Desire).

PERIPETII. Rivalitatea dintre Marlanu si Gogoase nu se va sfarsi cu una, cu doua, iar conflictele dintre cei doi ii vor da de "furca" insa comandantului. Si tachinarile intre Iepuras si Trasca vor fi destul de acide, singurii impaciuitori vor fi caporalii Pupaza si Chiorete, care vor incerca sa le intre in mreje iubitelor, Ema si Desire. (Adriana V. Paduraru)

×