x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Seriale &Telenovele - Lost/Naufragiatii

Seriale &Telenovele - Lost/Naufragiatii

de Adriana V. Paduraru    |    09 Feb 2007   •   00:00
Seriale &Telenovele  -  Lost/Naufragiatii

Adewale Akinnuoye-Agbaje (Mr. Eko), Naveen Andrews (Sayid), Henry Ian Cusick (Desmond), Emilie de Ravin (Claire), Michael Emerson (Henry Gale), Matthew Fox (Jack), Jorge Garcia (Hurley), Josh Holloway (Sawyer), Daniel Dae Kim (Jin), Yunjin Kim (Sun), Evangeline Lilly (Kate), Elizabeth Mitchell (Juliet), Dominic Monaghan (Charlie) si Terry O’Quinn (Locke).

Duminica, 11 februarie, incepe cel de-al treilea sezon al mult premiatului serial "Lost: Naufragiatii". Dupa ce cursa companiei aeriene Oceanic # 815 s-a prabusit pe o insula din Pacific, naufragiatii au fost obligati de imprejurari sa gaseasca in interiorul lor puterea de a supravietui. O putere pe care nici n-o banuiau. Au descoperit ca insula ascunde multe secrete: urmele unei creaturi care ii pandeste din jungla, un urs polar, un grup straniu numit de naufragiati "Ceilalti", un vapor din secolul al XIX-lea, numit Black Rock, si mai multe buncare misterioase, toate purtand simbolul Dharma, aparent o organizatie stiintifica. "CEILALTI". Sezonul 3 incepe cu Jack, Kate si Sawyer, care sunt prizonierii "Celorlalti". Toate intrebarile legate de "Ceilalti", cine sunt ei, ce intentii au si ce cauta pe insula, isi vor gasi raspuns in acest sezon. Saiyd si Locke pleaca sa ii salveze pe Jack, Kate si Sawyer. Jin si Sun se bucura de sarcina lui Sun, dar este oare Jin tatal copilului? Charlie incearca mereu sa reintre in gratiile lui Claire si ale bebelusului Aaron, dar oare nu va mai fi el tentat sa se drogheze din nou? Destinele lui Locke, Desmond si Mr. Eko par a se implini dupa ce buncarul explodeaza. Se va reintalni Desmond cu dragostea vietii lui, Penny Widmore? Vor gasi naufragiatii un mod de a comunica cu lumea de dincolo de insula?

NEWS
JEAN CONSTANTIN E MESERIAS. Ca sa nu fie ucis, Romica Tociu a fost de acord sa o ia de sotie pe fata lui Jean Constantin. In cel de-al treilea sezon al serialului Meseriasii, care incepe la Pro TV luni, 12 februarie, de la ora 22:15, Jean Constantin este Petre Pan, un fel de Nasul de Dambovita, care nu se teme de nimic. Mafiot de cartier uns cu toate alifiile, Petre Pan are totusi o mare slabiciune: fiica sa, pentru a carei fericire este dispus sa faca orice. Intorsi in Romania, Meseriasii isi dau seama ca in tara lor le e mult mai greu decat in strainatate. Desi sunt oameni cu o bogata experienta profesionala in tarile UE, in Romania Tociu si Palade abia reusesc sa se angajeze la un centru de reparat frigidere. Totusi, cei doi vor folosi slujba din timpul zilei drept paravan pentru spargerile pe care le vor da in timpul noptii.
HERRERA, INDRAGOSTIT DE ACAPULCO. Alfonso Herrera (Miguel din telenovela "Rebelde") iubeste la nebunie plajele din Acapulco si le transmite fanilor sai ca aceasta este destinatia cea mai potrivita pentru o vacanta perfecta. "Acapulco are o magie speciala, imi place indeosebi pentru peisajele de aici. Este un paradis tropical plin de viata, care nu doarme niciodata. Poti gasi o multime de activitati pe care sa le faci in timpul vacantelor. Pe plaja poti practica multe sporturi, cum este surful, care mie imi place foarte mult", povesteste Alfonso Herrera.

×