x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Seriale & Telenovele - Minticriminale

Seriale & Telenovele - Minticriminale

de Adriana V. Paduraru    |    23 Feb 2007   •   00:00
Seriale & Telenovele - Minticriminale

Cum sa opresti niste ucigasi in serie

Cum sa opresti niste ucigasi in serie

Joi, 1 martie, va avea loc, la AXN (ora 23:00), premiera celui de-al doilea sezon al serialului "Minti criminale". Din 8 martie, fiecare episod se va difuza joia, de la ora 22:00.

"Minti criminale", unul dintre cele mai noi seriale politiste de succes, este un thriller de suspans despre o brigada de elita formata din psihologi criminalisti, care analizeaza cele mai bolnave minti de ucigasi in serie, incercand sa anticipeze urmatoarea lor miscare inainte ca acestia sa loveasca din nou.

ANCHETE. In timp ce detectivii obisnuiti studiaza dovezile de la locul crimei, unitatea speciala de Analiza Comportamentala din Quantico studiaza comportamentul si psihologia unui criminal, pentru a restrange lista de suspecti. Mintile criminalilor sunt ca o carte deschisa pentru ei. Fara sa examineze dovezi intr-un laborator, brigada studiaza modul de operare a ucigasilor atat la locul unde s-a savarsit fapta, cat si acolo unde locuiesc sau lucreaza. In final, scopul lor este de a patrunde adanc in mintea ucigasului.

Sezonul 2

Noile cazuri solicita intuitia echipei si o provoaca la gasirea unor noi solutii inedite de rezolvare a cazurilor. Unul dintre membrii echipei, agentul special Derek Morga, cade victima unor acuzatii nefondate, iar echipa este pusa la mare incercare pentru a-l salva. Fiecare membru al echipei contribuie la rezolvarea cazurilor cu propria arie de expertiza incercand sa puncteze motivatiile cele mai ascunse ale criminalilor, pentru ca in final sa-i poata opri.
INFO
FIGURANTII. Un actor somer incearca sa-si gaseasca de lucru, convins ca doar ghinionul il face sa piarda toate rolurile in favoarea unor contracandidati cum ar fi, de exemplu, De Niro. Prima serie ii urmareste pe Andy Millman (Ricky Gervais) si pe prietena sa, Maggie Jacobs (Ashley Jensen), care lucreaza ca figuranti ori in roluri mici de film sau teatru. Darren Lamb (Stephen Merchant) este agentul fara rezultate al lui Andy, cel care nu reuseste sa-i faca rost acestuia din urma de nici un rol. Andy tinde sa-si petreaca foarte mult din timpul sau pentru a obtine un rol extraordinar, in timp ce Maggie este mult mai multumita sa caute, fie prin distributia filmelor, fie prin echipele de filmare, un posibil iubit. La finalul primei serii, Andy chiar reuseste sa propuna sitcomul sau When the Whistle Blows postului BBC.
DUELUL PASIUNILOR. Incepand din 26 februarie, Acasa va difuza productia Televisa, in care protagonistii au trait o tumultuoasa poveste de iubire atat pe platourile de filmare, cat si in viata reala. Personajele principale din "Duelul pasiunilor" vor fi interpretate de Ludwika Paleta si Pablo Montero, care au descoperit in timpul filmarilor pentru telenovela o atractie puternica. Ambii actori se afla la primul rol principal, iar poloneza este cunoscuta telespectatorilor romani din "Padurea blestemata", "Amazoana" si "Sarmana Maria". Cantaretul si actorul Pablo Montero este cunoscut din telenovela "Intre iubire si ura", iar el este cel care a compus coloana sonora a telenovelei "Pisica salbatica": "Sunt foarte multumit de acest proiect si in acelasi timp foarte emotionat", a declarat Pablo la inceputul filmarilor pentru telenovela.

×