x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Show de modă, duminica, in familie

Show de modă, duminica, in familie

14 Dec 2007   •   00:00

Vedete de primă clasă, adevărate simboluri naţionale, precum Nadia Comăneci sau Mihaela Rădulescu, vor prezenta colecţia unui faimos designer romăn.

ANTENA 1/DUMINICA IN FAMILIE/DIVERTISMENT/DUMINICĂ 15:30

Vedete de primă clasă, adevărate simboluri naţionale, precum Nadia Comăneci sau Mihaela Rădulescu, vor prezenta colecţia unui faimos designer romăn. Trupe de renume şi solişti de top işi vor lansa CD-uri şi videoclipuri şi vor interpreta live cele mai noi melodii de pe acestea. Urmănd un concept generos, acela de a "da mai departe" muzica bună sau faptele frumoase, Proconsul vine la "Duminica in familie" cu albumul numit chiar aşa: "Dă mai departe". Cornel Ilie (Vank), Mitză (Bere Gratis), Virgil Ianţu, Loredana şi Dan Bittman vor lansa impreună un CD, cu scop caritabil: străngerea de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer. Vom dansa impreună cu Mandinga, Lili Sandu, Mihaela Vasiliu şi trupele Amaro Del şi Alessis, iar Marcel Pavel va cănta in premieră impreună cu fiul său.

TVR CULTURAL/Pălăria/Teatru/Joi 21:00

Pălăria

Spectacolul Teatrului de Comedie, preluat de Televiziunea Romănă, pune in valoare şi iscusinţa excepţională a regizorului Horaţiu Mălăele, dar şi profesionalismul unor interpreţi precum George Mihăiţă, Gabriela Popescu, Gheorghe Dănilă, Virginia Mirea, Delia Seceleanu, Dumitru Chesa, Tudor Chirilă şi alţii.

PRIMA/Şantier in lucru/Reality-show/Marţi 21:00

Şantier in lucru

Concurenţii se pregătesc să văndă casele pe care le-au amenajat in ultimele săptămăni. Cu toţii sunt mulţumiţi de realizările lor, mai puţin Mihai şi Regina, care au casa vraişte din cauza muncitorilor care nu şi-au făcut treaba pănă la capăt.

TVR 1/Garantat 100%/Divertisment/Sămbătă 17:00

Garantat 100%

Este regizor, absolvent al Academiei de Teatru şi Film, in 1991. Lucrează la Televiziunea Romănă unde de ani buni realizează anchete, reportaje şi documentare. Este realizatorul unei serii de documentare şi anchete tulburătoare despre Revoluţia din decembrie 1989. Dar şi realizatorul serialului in 244 de episoade "Curat Caragiale! Parol!": Cornel Mihalache.

ANTENA 3/BIOGRAFII/DOCUMENTAR/SĂMBĂTĂ 20:05

Lance Armstrong

Dacă cei de la Hollywood ar scrie un scenariu despre viaţa lui Lance Armstrong, atunci cu siguranţă filmul ar fi o poveste dramatică. O boală mortală loveşte un sportiv in plină ascensiune. Contrar tuturor previziunilor, reuşeşte să o invingă şi să revină in viaţa sportivă, căştigănd cel mai răvnit trofeu: Turul Franţei.

TVR 2/ASTRA FILM FEST FESTIVAL/SĂMBĂTĂ 12:30, DUMINICĂ 15:00

Astra Film Fest: SIBIU 2007

In perioada 22-28 octombrie 2007 s-a desfăşurat la Sibiu cea de-a 9-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Documentar şi Antropologie Vizuală. Cele mai relevante opinii şi cele mai importante momente ale Festivalului sunt acum oferite telespectatorilor TVR 2.

PRIMA/10 ANI CU PRIMA/EDIŢIE SPECIALĂ/LUNI 20:00

10 ani cu Prima

Andreea Raicu şi Virgil Ianţu vă invită să urmăriţi un show special, in care veţi avea posibilitatea să vedeţi ce talente ascunse au vedetele postului. "10 ani cu Prima" este emisiunea in care starurile se vor intrece in aptitudini şi indeletniciri, pentru a căştiga simpatia unui juriu "monden". In plus, veţi avea ocazia să revedeţi şi secvenţe din emisiunile care i-au consacrat. De la ora 22:00 urmează o ediţie specială aniversară a "Cronicii Cărcotaşilor".

×
Subiecte în articol: telecomanda