x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Silvia Lăuneanu luptă pentru un diamant

Silvia Lăuneanu luptă pentru un diamant

de Adriana V. Paduraru    |    13 Feb 2009   •   00:00

Silvia Lăuneanu, cunoscută şi ca Fata cu vioara sau ju­mătatea trupei De La Vegas, se numără printre partici­pan­tele la versiunea cu ve­de­te a reality-show-ului Ine­lul cu diamant.




  • Ce te-a determinat să participi la acest reality-show?
A fost o provocare foarte mare. Am vrut să-mi expun personalitatea faţă de public. Să îmi arăt calităţile. Să mă cunoască mai bine oamenii.

  • Care sunt principalele tale "arme" în a-l cuceri pe milionarul italian?
Eu, de fapt, concurez pentru inel. Nu am venit aici pentru mili­onar. Desigur, el decide. Voi fi cât mai naturală. Arma mea este mereu naturaleţea.



  • Până unde eşti dispu­să să mergi pentru a cuceri pe cineva? Eşti adepta pro­verbului "În dragoste şi în răz­boi totul este permis!"?
Niciodată nu am încercat să cuceresc pe cineva. Pur şi simplu s-a întâmplat.

  • E mai important să fii pe primul loc sau mai contează şi cum ai ajuns acolo?
Desigur, este foarte important traseul până la primul loc în orice domeniu. Contează mereu să te uiţi înapoi cu demnitate.

  • Te înscrii în categoria pro sau anti-Sf. Valentin? Care este părerea ta despre sărbătorirea Sfântului Valentin?
Este o săr­bătoare împrumutată. Nu sunt nici pro, nici anti. Dar partea frumoasă constă în  dragostea împărtăşită şi în faptul că pri­mim multe cadouri.

  • Crezi în dragoste la prima vedere? De ce?
Da, cred, pentru că mi s-a întâmplat. A fost foarte intens şi frumos.

  • Pe la sfârşitul anului trecut se spunea că eşti într-adevăr "cu­plată" cu Daniel Robu. Ce este ade­vărat din toată această po­veste?
Nu am recunoscut. Nu am cum. E cel mai bun prieten al meu. Eu am altă relaţie, şi încă una foarte frumoasă.

  • Ai un corp foarte frumos, cu siguranţă ai primit foarte multe propuneri din partea revistelor pentru bărbaţi. De ce n-ai acceptat până acum?
Chiar de la în­ceputul carierei am primit pro­pu­neri de acest gen, pe care le-am refuzat delicat. Mi-am dorit mereu să fiu în atenţia publi­cului pentru calităţile muzicale, pentru talentul meu. Fac vioară de la 6 ani. Am vrut să mă cunoască lumea aşa, şi nu în alt fel.

  • Te confrunţi cu următoarea situaţie: trebuie să alegi între dragoste şi bani. Din ce motive ai alege dragostea şi din ce motive ai alege doar banii?
Cred mult în dragoste. Aş vrea să nu fiu pusă într-o astfel de situaţie. Deşi cred că tot dragostea aş alege-o. Aşa sunt eu.

  • Să presupunem că mili­o­narul italian te supune ur­mă­toa­rei probe de concurs: "Ai 500.000 de euro cash. În ce-i investeşti ca să nu-i pierzi?". Ce răspuns i-ai da?
M-aş consulta cu siguranţă cu cineva de specialitate. Eu sunt artistă, nu bancher, nu mă pricep la afaceri. Mi-ar plăcea să deschid centre specializate de îngrijire a animalelor.

  • Încă un exerciţiu de imagi­na­ţie. Dacă ai fi fost contemporană cu marele Casanova, i-ai fi cedat?
Trebuie să fiu realistă. Se spune că avea un şarm aparte. Cred că aş fi încercat să-i rezist, să nu-şi închipuie că sunt o pra­dă uşoară. Nu ştiu însă şi dacă aş fi reuşit.

  • Ce proiecte muzicale şi nu numai ai pentru 2009?
În pri­mă­vară voi lansa un nou album cu Daniel Robu, tot în formula De La Vegas. Single-ul se difuzează de­ja în Anglia, Germania şi Fran­ţa şi are mare succes acolo. Mi-aş do­ri să se reia Rocky Horror Show, mi-a plăcut foarte mult spec­tacolul. Şi, de ce nu - expe­rien­­ţa acestei emisiuni mi-a des­chis apetitul spre televiziune -, dacă aş primi vreo propunere în domeniu, cred că aş accepta.

×
Subiecte în articol: cover story