x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Slăbiciuni de VIP

Slăbiciuni de VIP

07 Sep 2007   •   00:00

Imaginea pe care unele celebrităţi o afişează nu se "pupă" cu realitatea. Iar exemplele sunt multe in acest sens. O deziluzie amară a provocat Madonna, care se numără printre acţionarii celor mai poluante companii din SUA: Ford - unde regina popului deţine 175.000 de acţiuni, British Petrol şi Northrop Grumman - numărul unu al vănzărilor militare ale SUA.

Şi vedetele au metehnele lor! Uneori insă acestea frizează bunul-simţ

Imaginea pe care unele celebrităţi o afişează nu se "pupă" cu realitatea. Iar exemplele sunt multe in acest sens. O deziluzie amară a provocat Madonna, care se numără printre acţionarii celor mai poluante companii din SUA: Ford - unde regina popului deţine 175.000 de acţiuni, British Petrol şi Northrop Grumman - numărul unu al vănzărilor militare ale SUA. "Descoperirea" a fost dată in vileag chiar cu căteva zile inainte de Live Earth.

REGIM DE TEROARE. Sting şi soţia sa, Trudie Styler, au făcut din budism raţiunea lor de a fi. Sunt atenţi să nu calce furnici şi ţin la armonia globală. Şi totuşi, au riscat să plătească o sumă fabuloasă fostei lor bucătărese, Jane Martin, şi au concediat-o după opt ani in serviciul lor. Motivul? Era insărcinată. Obligată să muncească şi 14 ore pe zi, Martin a povestit la tribunalul pentru litigii de muncă faptul că la reşedinţa cuplului din Lake House in Wiltshire exista un regim de "teroare" pentru toţi angajaţii.

LA ZDUP. Russell Crowe a ajuns in cătuşe pentru că a aruncat un telefon in faţa unui angajat al Hotelului Plaza din Manhattan. Un motiv banal, am putea spune. Cică nu reuşea să sune acasă. Această ieşire nervoasă era să-l coste un an de inchisoare. Winona Ryder a fost şi ea la un pas de inchisoare. Actriţa, care a stărnit milă in acele momente, a fost condamnată pentru vandalism şi furt, deoarece a plecat acasă, fără să plătească, cu marfă in valoare de 5.500 de dolari din marele magazin Saks Fifth Avenue, iar ce nu a putut lua a tăiat in bucăţi mici.

×
Subiecte în articol: magazin