x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Slumdog Millionaire de vânzare

Slumdog Millionaire de vânzare

19 Apr 2009   •   00:00

Tatăl micuţei interprete din Slumdog Millionaire, Rubina Ali, nu a găsit altă metodă de a rezolva problemele financiare ale familiei sale decât oferirea acesteia spre adopţie contra unei sume de bani. Întâmplarea are multe din detaliile celor petrecute pe la noi, dar s-a petrecut în India.



Rubina Ali a jucat rolul Latikei în Slumdog Millionaire, laureat cu opt premii Oscar. Rafiq Qureshi, tatăl micuţei interprete, spera să obţină în urma tranzacţiei 200.000 de lire sterline.
Un reporter al publicaţiei britanice News of the World este cel care a făcut publice detaliile acestui caz. El s-a recomandat familiei drept un şeic arab negociind în termeni reali adopţia fetei.

Reporterii de la News of the World s-au deplasat la Mumbai, după ce au primit informaţia din partea unui apropiat al familiei. "Sunt furioşi că, deşi Rubina a jucat într-un astfel de film, devenind faimoasă, familia lor locuieşte încă în nişte condiţii foarte proaste. Rafiq nu-şi mai permite să-şi întreţină familia, aşa că, de la o vreme, caută familii bogate care să-i ia fata în adopţie, iar el să se îmbogăţească de pe urma acestei tranzacţii", le-a declarat acesta.

"Trebuie să iau în calcul ce-i mai bine pentru mine, pentru familia mea şi pentru viitorul Rubinei", a motivat gestul Rafiq Quereshi, care a învinovăţit producătorii peliculei: "Noi nu ne-am ales cu nimic din banii de pe Slumdog Millionaire".

La negocieri a participat şi unchiul Rubinei, Mohiuddin, care a încercat să impresioneze în negocieri pentru a obţine un preţ mai mare: "Acest copil nu este un copil obişnuit. Este un copil de Oscar!"

×
Subiecte în articol: magazin