x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sosia oficială a lui Michael Jackson vine în România

Sosia oficială a lui Michael Jackson vine în România

13 Aug 2009   •   00:00
Sosia oficială a lui Michael Jackson vine în România

Earnest Valentino, singurul recunoscut drept sosia oficială a megastarului Michael Jackson, va susţine, pe 20 septembrie, la Constanţa, un spectacol menit să-i aducă un ultim omagiu celui supranumit "Regele muzicii pop". Venirea lui Earnest Valentino în România reprezintă o premieră pentru artistul care şi-a închinat o viaţă întreagă adorării lui Michael Jackson.



Earnest a declarat, pentru Rew Events, că decizia de a veni în România a fost luată după ce a aflat că Michael a rămas impresionat de frumuseţea ţării şi de căldura oamenilor de aici. Au contat foarte mult şi mesajele primite de la fanii români, care îl rugau să le redea o parte din ceea ce a fost Michael Jackson.

Potrivit organizatorilor, Rew Events, Earnest Valentino va vizita puncte de interes turistic din România, va susţine un concert şi va vorbi cu fanii lui Michael Jackson. Din motive de securitate, la rugămintea artistului, organizatorii evenimentului vor face publică locaţia unde se va desfăşura spectacolul cu 2 săptămâni înainte de eveniment.
Earnest Valentino, în vârstă de 43 de ani, este recunoscut la nivel internaţional ca fiind sosia autentică a lui Michael Jackson. A cântat melodiile lui Michael, a dansat pe melodiile lui şi şi-a dedicat o viaţa celui pe care avea să-l cunoască la ani buni după ce începuse să-i copieze stilul în cele mai mici detalii.

Născut în Florida, într-o familie de oameni modeşti, Earnest avea să descopere la 8 ani că seamănă cu puştiul Jackson, care făcea furori la nivel internaţional. Şi-a cultivat pasiunea pentru stilul micului Michael şi, cu toată împotrivirea părinţilor, şi-a dus visul mai departe.

În 1978, Earnest fonda cu un grup de prieteni - "The Jacksons", proiect care i-a adus în lumina reflectoarelor, oferindu-le totodată recunoaştere internaţională. Opt ani mai târziu, grupul înfiinţat de Earnest se dizolvă, iar el îşi continuă ascensiunea ca artist solo.

Talentul şi asemănarea cu Michael Jackson îi aduc, în 1997, un contract cu "Mistery", casa de producţie a megastarului Michael Jackson, devenind reprezentantul oficial al acesteia. La 28 de ani, Earnest Valentino ajunge să îşi cunoască idolul. În 2003, la un megaspectacol care are loc la Londra, după 45 de minute de prestaţie live, Earnest este îmbrăţişat de Michael Jackson, care îi spune: "Earnest, eşti incredibil!".

Despre alegerea lui ca sosie a lui Michael Jackson, cu dreptul de a-l imita, de a-i copia stilul până la identificare, Earnest Valentino declară: "Când am început să-l imit pe Michael, mi-am jurat că îl voi ajuta să vindece planeta noastră, aflată în suferinţă. Nu înţeleg de ce oamenii continuă să se lupte pentru putere, bani şi pământ. Asta credea şi Michael".

×
Subiecte în articol: magazin