x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

02 Feb 2007   •   00:00

Bruce Willis s-a ales cu o contuzie

Bruce Willis a devenit ultima stea de la Hollywood care a necesitat ingrijiri medicale dupa ce s-a accidentat pe platoul de filmare. Actorul a suferit o puternica lovitura in frunte in timpul filmarii unei scene de lupta din cea de-a patra parte a seriei cinematografice "Die Hard" si a fost transportat la spital, unde i-a fost cusuta arcada de deasupra ochiului drept. Accidentul sau de munca s-a produs la doar cateva ore dupa ce Nicole Kidman a suferit un usor accident de masina in timpul filmarilor la productia "The Invasion". Actrita australiana a fost, de asemenea, transportata la spital, supusa unui control medical amanuntit si apoi externata.

Sean Connery si Harrison Ford, in "Indiana Jones"

Sean Connery ar putea reveni alaturi de Harrison Ford in viitorul film al seriei "Indiana Jones". Actorul de origine scotiana, laureat al unui Premiu Oscar cu rolul din "The Untouchables" (Incoruptibilii), a anuntat ca va reflecta daca va relua rolul tatalui lui Indiana Jones, Dr Henry Jones, in cea de-a patra parte a seriei cinematografice, explicand ca decizia sa va fi influentata de calitatea scenariului. Dupa ce timp de mai multe luni a refuzat sa comenteze zvonurile privind revenirea sa in "Indiana Jones", Connery a recunoscut pentru BBC ca are in vedere acest rol. Sean Connery a realizat rolul Dr Henry Jones in urma cu aproape 20 de ani, aparand in filmul "Indiana Jones & The Last Crusade" (Indiana Jones si Ultima Cruciada).

Brosnan nu-i poarta pica noului Bond

Fostul agent 007, actorul Pierce Brosnan, l-a numit pe succesorul sau, Daniel Craig, ca fiind cel mai bun James Bond din istoria seriei. Brosnan, care l-a intruchipat pe superspion in patru parti ale seriei, nu a fost prea incantat cand producatorii filmului l-au instiintat ca nu mai au nevoie de el. El nu-i poarta insa pica lui Craig, ba chiar insista ca acesta merita laudat si ca a obtinut pe merit nominalizarea la un premiu BAFTA. "Daniel Craig este cel mai bun Bond din istorie si merita sa fie laudat. Alegerea producatorilor a fost cea mai buna. Sunt mandru ca i-am lasat mostenire acest rol", a precizat Brosnan.

Shakira e satula de turneu

Diva muzicii latino, Shakira, a declarat recent ca abia asteapta ca turneul european "Oral Fixation" sa se incheie mai repede, intrucat nu mai suporta vremea rece din Europa. "Mi-a facut realmente placere sa intalnesc oameni si culturi atat de diferite, insa nu mai suport temperaturile joase de iarna. Am invatat foarte multe lucruri noi despre acest continent, insa un singur lucru nu-mi place: frigul", a marturisit cantareata.

×
Subiecte în articol: indiana jones jones