x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

28 Sep 2007   •   00:00

Victoria Beckham se va alătura trupei Pussycat Dolls in turneul acestora din Statele Unite. Componenta Spice, care s-a mutat cu soţul ei in LA nu demult, este o mare admiratoare a "păpuşilor".

Scarlett Johansson - o actriţă capricioasă

Scarlett Johansson este percepută de echipa de filmare a noului ei film, "He’s just not into you", ca o divă capricioasă. Spre exemplu, actriţa a insistat să fie dusă cu maşina pe platoul de filmare, la Los Angeles, deşi nu avea de mers decăt 150 de metri. In urmă cu căteva luni, cănd Scarlett a apărut intr-un clip al lui Justin Timberlake, a cerut să aibă la dispoziţie trei asistenţi care să-i ţină umbrela pentru a o proteja de intemperiile naturii.

Victoria Beckham, in turneu cu Pussycat Dolls

Victoria Beckham se va alătura trupei Pussycat Dolls in turneul acestora din Statele Unite. Componenta Spice, care s-a mutat cu soţul ei in LA nu demult, este o mare admiratoare a "păpuşilor". Victoria va călca astfel pe urmele unor celebrităţi precum Carmen Electra, Christina Aguilera sau Britney Spears, care au insoţit Pussycat Dolls pe scenă. La răndul lor, Nicole şi compania s-au arătat extrem de incăntate: "Sunt date peste cap de cănd Victoria a venit in Los Angeles. Ii iubesc stilul şi cred că ar fi o invitată perfectă pentru grup. Cu toate sunt fane Spice Girls şi abia aşteaptă să urce impreună pe scenă".

Cruise şi Holmes mai vor un copil

Tom Cruise şi Katie Holmes au mărturisit că işi mai doresc o fetiţă. Ei au deja o fiică in vărstă de 18 luni, Suri. Tom Cruise mai are doi copii adoptaţi, Isabella şi Connor, din a doua căsătorie cu Nicole Kidman. In prezent, Tom şi Katie se află in Germania, la Berlin, unde acesta filmează pentru "Valkyrie", o dramă ce se petrecere in timpul celui de-al doilea război mondial. De asemenea, Cruise se pregăteşte pentru rolul din "The Hardy Men".

Mandy Moore şi Enrique Iglesias, intr-un sitcom

Starurile pop Mandy Moore şi Enrique Iglesias vor juca rolul noilor prieteni intimi ai personajelor principale Robin şi Ted din sitcomul "How I Met Your Mother" (actorii Cobie Smulders şi Josh Radnor). Enrique va interpreta rolul unui expert argentinian in masaje care ii pică cu tronc lui Robin, in timp ce Ted, pentru a se consola, nimereşte intr-o relaţie cu o rockeriţă rea şi plină de tatuaje pe nume Amy, personaj care va fi interpretat de Mandy Moore.

×
Subiecte în articol: star news