x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

02 Noi 2007   •   00:00

Kylie Minogue a fost desemnată ambasador al pinguinilor in Australia, conform pr-inside.com. Ea va sprijini prin toate mijloacele care-i stau la indemănă păsările din Parcul Natural de pe Insula Phillip.

Kylie Minogue - ambasador al pinguinilor

Kylie Minogue a fost desemnată ambasador al pinguinilor in Australia, conform pr-inside.com. Ea va sprijini prin toate mijloacele care-i stau la indemănă păsările din Parcul Natural de pe Insula Phillip. "Unele dintre cele mai dragi amintiri ale mele sunt legate de excursiile pe care le făceam cu familia pe Insula Phillip. Era una dintre destinaţiile noastre preferate şi intotdeauna vizitam pinguinii", a declarat Kylie. "Mă bucur că zona şi bunăstarea micuţilor pinguini au fost conservate."

DiCaprio a fost virgin la 17 ani

"Leonardo DiCaprio nu a avut dintotdeauna acelaşi succes la sexul frumos, iar la 17 ani era incă virgin", mărturiseşte Russell Crowe, care a jucat alături de acesta in 1995 in pelicula "Mai iute ca moartea". DiCaprio, care a devenit unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Russell Crowe, era foarte ruşinat in 1995 de insuccesele sale amoroase. Actorul de origine australiană a glumit declarănd că "speră" ca din 1995 şi pănă acum "să fi ieşit soarele şi pe strada lui Leonardo DiCaprio".

Renee Zellwegger nu se teme de singurătate

Actriţa Renee Zellwegger a afirmat că nu ar deranja-o să rămănă singură pentru totdeauna. Vedeta din seria "Bridget Jones" s-a despărţit de căntăreţul Kenny Chesney, după numai patru luni petrecute impreună. Ea este pregătită să se resemneze şi să accepte că este posibil să nu aibă niciodată noroc in dragoste. Renee, in vărstă de 38 de ani, a afirmat că nu intră in panică in asemenea situaţii.

×
Subiecte în articol: parerea mea