x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star News

Star News

09 Noi 2007   •   00:00

John Schneider, noua "achiziţie" din "Smallville", a mărturisit că a apelat la bisturiu pentru a scăpa de burtă. Actorul, in vărstă de 47 de ani, a recunoscut că a optat la liposucţie pentru că era frustrat că nu reuşea sub nici o formă să scape de kilogramele in plus.

Agentul 007, pasionat de jocuri video

Actorul Daniel Craig, agentul 007 din "Casino Royale", este pasionat de jocuri video, insă joacă doar atunci cănd are timp. Şi mai ales cănd nu-l vede iubita sa. "Imi plac jocurile care au o poveste elaborată, insă trebuie să imi aleg cu grijă momentele in care mă joc. Dacă mă vede prietena mea, am incurcat-o. Dar dacă am ceva timp liber şi ea pleacă in week-end, atunci pot să mă relaxez cu jocurile video." Craig a mai declarat că nu acceptă jocurile violente. Daniel a devenit cel mai bine plătit actor britanic după ce a semnat un contract cu producătorii seriei 007 pentru următoarele filme.

John Schneider a apelat la liposucţie

John Schneider, noua "achiziţie" din "Smallville", a mărturisit că a apelat la bisturiu pentru a scăpa de burtă. Actorul, in vărstă de 47 de ani, a recunoscut că a optat la liposucţie pentru că era frustrat că nu reuşea sub nici o formă să scape de kilogramele in plus. "Am decis să apelez la acest tip de operaţie in momentul in care ajunsesem să fac aproape o mie de abdomene pe zi, fără rezultat. E extraordinar, dar, sincer să fiu, a fost al naibii de dureros", povesteşte Schneider. In urma acestei declaraţii actorul a fost invitat să ţină mai multe discursuri despre efectele benefice ale operaţiilor estetice asupra bărbaţilor. John a devenit astfel un exemplu pentru toate celebrităţile de sex masculin care evită cu orice preţ să vorbească despre felul in care bisturiul le-a schimbat viaţa.

Applegate revine pe micul ecran

Cunoscută pentru personajul Kelly Bundy din serialul "Familia Bundy", Christina Applegate a revenit pe micile ecrane cu rolul Samantha, in sitcomul "Samantha Who?". Serialul a avut premiera in urmă cu două săptămăni pe postul de televiziune ABC, in prime-time. Christinei i-a luat ceva timp ca să scape de imaginea personajului Kelly din serialul care i-a adus celebritatea. Sitcomul a avut una dintre cele mai mari audienţe in această toamnă.

×
Subiecte în articol: star news