x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

21 Dec 2007   •   00:00

Nicholson nu mai poate iubi "fără frontiere"

Actorul Jack Nicholson a adus recent acuze şocante la adresa fasciştilor, despre care presupune că au folosit bolile cu transmitere sexuală pentru a reprima senzualitatea. El a declarat că descoperirea SIDA a reprezentat sfărşitul lumii libere pe care o adora şi binenţeles a iubirii fără frontiere. Nicholson este recunoscut la Hollywood ca un iubăreţ incurabil. "După al doilea război mondial, viaţa e devenit din ce in ce mai liberă pănă la herpes şi apoi SIDA. asta a fost sfărşitul, intrebaţi orice propietar de bar. O dată ce le-a intrat oamenilor in cap că poţi muri dacă faci sex, a devenit o armă pentru orice fascist băţos pentru a reprima senzualitatea", spune Nicholson.

Xzibit, in noul film "Dosarele X"

Rapper-ul Xzibit va interpreta rolul unui agent FBI in viitorul film "X Files". Xzibit se va alătura astfel unor actori precum David Duchovny, Gillian Anderson sau Amanda Peet in noua ecranizare a popularului serial SF - "Dosarele X". Rapperul de pe Coasta de Vest a jucat de curănd alături de Bruce Willis in producţia semnată Oliver Stone - "Pinkville", "Derailed" (2005) sau "8 Mile" (2002). Noul film este produs de 20th Century Fox, iar scenariul este scris de creatorul serialului, Chris Carter, care va fi şi regizorul peliculei. Filmul a tot fost amănat de mai multe ori in ultimii ani din cauza unui proces intentat de Carter companiei 20th Century Fox, in 2005, in urma unor neinţelegeri financiare legate de serial.

Kidman vrea mult timp pentru căsnicie

Nicole Kidman a anunţat că intenţionează să se retragă de la Hollywood pentru a se putea concentra asupra mariajului său. Ea s-a căsătorit cu căntăreţul de muzică country Keith Urban in luna iunie, anul trecut. "Acum am cu adevărat un motiv pentru care să fiu pe lume şi acel motiv este Keith", a spus Kidman. Starul, in vărstă de 40 de ani, aşteaptă cu nerăbdare să se mute impreună cu Keith la o fermă din Nashville.

×
Subiecte în articol: star news