x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

14 Mar 2008   •   00:00

Nicollette Sheridan a pozat goală cu Michael Bolton

Frumoasa Nicollette Sheridan, vedeta serialului “Neveste disperate”, a pozat de curând goală. Surpriză, însă! Logodnicul acesteia, cântăreţul Michael Bolton, a pozat împreună cu ea, lăsând să se vadă numai posteriorul actriţei. Fotografiile vor fi publicate în luna aprilie, iar banii strânşi vor fi donaţi unei organizaţii care se ocupă de copiii bolnavi de cancer. Presa Americană a scris că Nicollette şi Michael s-ar fi căsătorit în secret, fiind văzuţi în urmă cu câteva luni la New York purtând verighete. Cei doi s-au despărţit în 1993, după o relaţie de trei ani şi s-au logodit în 2006, la un an după ce se împăcaseră.

 

 

 

Enrique Iglesias, number one

După ce a vândut peste 40 de mili­oane de discuri în întreaga carieră, Enrique Iglesias stabileşte un nou record pe piaţa de muzică latino cu un al 18-lea number one în Billboard Hot Latin Songs Chart. “Donde Están Corazon” este primul single de pe mult aşteptatul album de “Greatest Hits” în limba spa­niolă, 95/08, care va fi lansat la 25 martie. “Donde Están Corazón” este un cântec melancolic care vorbeşte despre trecut, dragoste şi amintiri. Piesele de pe noul album au fost compuse de Enrique şi compozitorul argentinian Coti Sorokin. Single-ul a fost lansat la 16 februa­rie şi are deja peste 1 mi­lion de accesări pe site-ul You Tube.

 

 

 

Johnny Depp vrea să fie Salvador Dali

Johnny Depp este în căutarea unui scenariu pentru un nou film în care vrea neapărat să-l interpreteze pe excentricul pictor Salvador Dali. El doreşte un scenariu foarte bun care să-i pună în valoare calităţile acto­ri­ceşti şi este gata să ofere postul de scenarist oricui se va ridica la nivelul aşteptărilor sale. Depp nu este singurul actor care îl va interpreta pe Dali în urmă­toarea perioadă. Al Pacino şi Peter O’Toole vor juca acelaşi rol, în: “Dali and I” şi “Goodbye Dali”. Keira Knightley  ştie să şi cânte Actriţa Keira Kni­ghtley va putea adăuga la CV-ul său statutul de cântăreaţă, după ce şi-a dovedit ca­li­tăţile vocale pe soundtrack-ul filmului “The Edge of Love”. Artista – care interpretează rolul uneia dintre cele două iubite ale unui poet în viitoarea producţie cinematografică, apare şi pe trei cântece de pe albumul soundtrack. Cu toate acestea, Knightley a menţionat că nu este o interpretă grozavă: “Nu pot să cânt. A trebuit să iau câteva lecţii şi, după ce am exersat, am reuşit să scot un sunet nu foarte dizgraţios”. 

×
Subiecte în articol: star news