x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

02 Sep 2005   •   00:00

Despre o lume buna, buna, buna. Despre niste oameni buni, buni, buni.

C(RAMPE) - Gica
Click pentru a mari imaginea
Un tip. O tipa. Marea. Valurile. Valurile marii ii mangaie, practic, trupul de sirena. Pe urma vine faza cu nisipul. Pe urma vine faza mea preferata (incarcata de duiosie) cand se vad ei doi alergandu-se pe plaja. Ca doi copii nebuni.

Pe urma, la fel ca gaina din banc, ea se mai opreste, incercand sa evalueze bine momentul in care sa se-mpiedice. Isi face timp sa-l priveasca printre suvitele de par care-i atribuie un aer salbatic. De multe ori, el o priveste cu un aer de... aaa... cum sa va spun eu dumneavoastra... cu un aer trist, domnilor... cu o privire uda, de caine refuzat. Ea e o bestie, dar, in acelasi timp, stie c-o sa-l recompenseze pentru durerea pe care i-o pricinuieste acum. Face parte din jocul seductiei. "Asta e, baiatu’, mai sufera si tu putin, ca nu se face sa cedez din prima, iti dai seama".

Strofa a doua. Iar valurile. Iar spuma. Iar marea. Iar nisipul. Briza le mangaie... aaa... briza le mangaie. Se tavalesc prin nisipul ud. Parul le e ud. Sub unghii le-a intrat nisipul ud. Se pupa pe nisipul ud. Trupurile lor inlantuite intr-un, nu-i asa, dans salbatic, se rostogolesc pe nisipul ud. Nisipul e ud. Ud e nisipul. Parul lor e murdar de nisipul ud. Pe nisipul ud vin si valurile. Ah, nu, reformulez: valurile li se-astern la picioare ca o ofranda (ce imagine de vis, ba!).

Refren. Pai la refren iese tipa din apa, aranjandu-si parul ud. Haideti, ca stiti faza. Trupul ei iese din mare. Se creeaza senzatia de sirena, deoarece picioarele nu i se vad. Ai zice ca ai de-a face cu o sirena, nu cu o tipa. Stiti dumneavoastra... imaginea aia...

Pe urma trebuie neaparat sa vina o parte de solo, ceva, in care doar imaginile sa vorbeasca. Aici se mai monteaza aceleasi chestii pe care le-am mai vazut. Ca un fel de potpuriu. Ca un fel de "best of". Imaginile se deruleaza cum ti se deruleaza viata inainte sa dai coltu’. Ea alergand, ea privindu-l sadica, ea iesind din mare, el privind-o trist, el alergand-o, el alergand-o, el alergand-o, el alergand-o, pe urma ei pupandu-se, ei tavalindu-se, ei lasandu-si amprentele in nisipul ud, care, fiind ud, e ud.

Se revine cu cateva versuri pe care artistul le considera mai reusite, asa, eventual o imagine noua, care sa functioneze dupa sistemul "elementul-surpriza". Ei in masina, de exemplu, cu ea la volan. Sau, ca variatie, el la volan. Parul ei neaparat flutura in vant. Ea zambeste pisicher. Pisicher zambeste ea. El isi trece mana prin freza. Ah, da! Neaparat, masina e decapotabila. Dac-ar fi si rosie, ar fi inca si mai bine. Si, da, neaparat: ea in pantaloni scurti, cracindu-se pe capota, in timp ce el, ma rog, face si el ceva, orice. De preferinta, ce-apuca.

"Totul e bine in cea mai buna dintre lumi", cum ar zice nemuritorul... cum ar zice nemuritorul.

Jennifer Hewitt s-a lovit la cap


Jennifer Love Hewitt, personajul principal din "Stiu ce-ai facut asta vara", este cea mai recenta pacienta de pe lista lunga a doctorilor care se ocupa de vedetele accidentate. In timpul filmarilor pentru un nou serial de televiziune, "Ghost Whisperer", Jennifer s-a trezit cu un scaun in cap. Ea a suferit doar o contuzie usoara, fiind socata mai mult de patanie. Evenimentul s-a petrecut dupa ce colega ei de breasla, Eva Longoria, pe care o stim din serialul de succes "Neveste disperate", a stat o zi intreaga la spital dupa ce o teava de pe platourile de filmare a lovit-o la cap. Si pentru ca nu era indeajuns, pe capul lui Jennifer s-a mai abatut si o reclamatie din partea vecinilor de cartier. Acestia s-au ofuscat la culme cand artista a pozat, alaturi de fotograful Patrick Hoelck, pentru numarul din octombrie al revistei Giant, pe un deal din apropiere. De ce? Pentru ca flash-urile de la aparatul foto i-au deranjat atat de mult incat o vecina, probabil o persoana taciturna, s-a repezit la sectia de politie, unde a "turnat-o" pe vedeta noastra. Politia s-a strambat de ras si a pus-o pe femeie sa-si ceara scuze personal.

Reese Witherspoon era sa moara inecata


Actrita Reese Witherspoon le-a interzis copiilor ei, Ava si Deacon, sa mearga in tabere de vara care au piscine. Asta pentru ca Reese era cat pe ce sa moara inecata intr-o tabara in care a fost in copilarie. "Blonda de la drept" avea doar 4 anisori cand a trecut printr-o experienta ingrozitoare cu apa. Din acel moment, a dezvoltat o fobie teribila ca nici macar sa se uite la o piscina nu mai poate. "Eram in tabara si am vrut sa fac o baie in piscina. Am alunecat si m-am dus la fund pentru ca nu stiam sa inot in apa adanca. Imi aduc aminte doar ca am inghitit multa apa si nimeni nu venea in ajutorul meu. Am inceput sa strig dupa ajutor, dar in cateva secunde, am simtit cum alunec in apa si nu mai puteam sa respir. Am vomitat si m-am speriat ingrozitor, de aceea nu vreau sa li se intample acest lucru copiilor mei", a povestit actrita.

Hilton, nevoita sa se deghizeze in Grecia


In vacanta scurta pe care si-a petrecut-o in Grecia, Paris Hilton a fost nevoita sa se deghizeze din cauza fanilor care o haituiau zi si noapte. Hilton si-a luat familia in Grecia pentru a pune la cale planurile de nunta cu actualul ei logodnic, Paris Latsis, insa mama ei, Kathy, a marturisit ca vizita s-a dovedit a fi destul de dificila. "Ne-a fost foarte greu sa ne adunam sa vorbim de nunta din cauza fanilor care o urmareau pe Hilton la tot pasul. Am incercat sa stabilim o intalnire familiala in timpul noptii, crezand ca lumea doarme, dar mare ne-a fost surpriza cand am vazut ca lumea e cu ochii pe noi.
Atunci am incercat sa ne degizam cu peruci si palarii", a declarat socata Kathy. Dupa aceasta calatorie, Hilton a anuntat oficial ca a gasit un loc perfect pentru consumarea fericitului eveniment, fara insa a stabili si o data exacta.

Tatal lui Beckham a scris pe furis o carte despre acesta


Ted, tatal lui David Beckham, i-a pus gand rau fiului sau. Acesta s-a apucat sa scrie in secret o carte despre fotbalistul britanic, care s-a infuriat cand a aflat ca parintele sau a scris timp de sase luni pe furis, fara macar sa-l anunte despre acest lucru. Ted a marturisit ca spera sa renunte la postul sau de inginer dupa ce lucrarea se va publica. "Sunt foarte incantat de aceasta carte", a declarat Ted ziarului britanic The Sun. "Luata per total, e chiar bunicica. Am spus multe acolo, dar am vorbit in special despre drumul glorios al lui Dave spre Madrid. Oricum, nu va asteptati sa cititi lucruri intime. I-am trimis si lui o copie, dar n-am primit nici un raspuns. Probabil ca este foarte aglomerat si pus pe drumuri", mai spune el. Un prieten a marturisit ca David si Victoria au fost foarte surprinsi cand au aflat de carte.

Diddy poarta alb din motive spirituale


Sean "Diddy" Combs a dezvaluit motivul preferintei sale de a purta numai haine albe. Rapperul a marturisit ca se simte "copilul lui Dumnezeu". De la costume extravagante la vestimentatii casual, albul predomina mai toata garderoba lui Combs, iar declaratiile sale sunt legate de spiritualitate. "Albul reprezinta puritatea din mine. Am fost un baiat bisericos, crescut intr-o scoala catolica si eram nevoiti sa ne imbracam numai in alb. Este culoarea lui Dumnezeu, iar eu imi arat credinta in El. De cate ori ma uit la un film cu cowboy si indieni ma gandesc ca le-ar sta mult mai bine daca s-ar imbraca in alb", argumenteaza artistul.

Russell Crowe a mituit portarul


Actorul Russell Crowe a ajuns la o intelegere cu portarul unui hotel din New York, care l-a acuzat, in iunie, de lovire. Crowe l-ar fi lovit pe Nestor Estrada in figura cu telefonul, in urma unei altercatii, in luna iunie, si a fost acuzat oficial de vatamare corporala. "Russell Crowe si Nestor Estrada anunta ca au ajuns la o intelegere privind incidentul de la Mercer Hotel, unde era angajat Estrada. Ambele parti si-au exprimat satisfactia pentru solutionare", a declarat Robin Baum, agentul de publicitate al actorului.
Detaliile intelegerii nu au fost date publicitatii, insa, potrivit New York Daily News, ar putea fi vorba de o suma cu "sase cifre". (Pagina realizata de Raluca Grintescu)

Kylie va face o operatie revolutionara


Cantareata australianca s-a hotarat sa se supuna unei operatii revolutionare dupa ce va termina tratamentul chimioterapeutic pentru ca vrea sa devina mamica. Asta pentru ca specialistii au avertizat-o ca este periculos sa ramana insarcinata. Printr-o noua tehnica, dovedita de specialistii din Bruxelles, grefele din ovare vor fi scoase si implantate ulterior pentru a lasa tesuturile productive sa produca oua din nou. Un apropiat a declarat ziarului The Sun ca "prima grija al lui Kylie cand a auzit ca are cancer a fost aceea ca nu poate face copii. Dupa ce un expert i-a mentionat aceasta posibilitate, n-a stat mult pe ganduri si a acceptat".
×
Subiecte în articol: nisipul