x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

26 Aug 2005   •   00:00

Umor negru de calitate superioara

C(RAMPE) - Gica
Click pentru a mari imaginea
Cu umilinta va aduc la cunostinta ca astazi, vineri, nu-stiu-a-cata din august, venind spre redactie, stateam foarte linistit gandindu-ma ca, genial cum sunt, o sa gasesc eu un subiect mai de Doamne-ajuta pentru suplimentul J.N., pe care-l aveti acum in mana. Apropiindu-ma de redactie, nu ma impacientam. Stiam ca genialitatea mea ma va scapa si de data asta si ca nici nu voi prinde de veste si, tup, voi fi scriind acest text cu usurinta cu care... sa zicem... un macac se agata de pomi.

Nu va ascund ca numai gandul ca muza mea fenomenala o sa functioneze ca o masina abia revizuita ma facea deja sa-mi vad textul bagat in corectura si pe mine bantuind relaxat pe culoarul interminabil al J.N.

Nici macar urcand scarile din fata J.N., nici macar in liftul vechi de cand mine, nici macar pe culoar, nici macar odata aflat in fata calculatorului nu m-am speriat nici o secunda. Muza mea era langa mine si n-astepta decat sa-i dau mai repede parolele calculatorului meu, sa intru odata pe tastatura, sa-mi fac de cap mai repede.

Un sfert de ora... vine fetita... nici o problema... o juma’ de ora... acus-acus... acusica... vine fetita... o ora... o ora si jumatate... stau ca prostul in fata monitorului, scriu, sterg, scriu, sterg, despre sex... pentru ca sexul vinde... banal... despre umor... alta tampenie... despre ceva mai serios, care sa dea masura intelectului meu desavarsit... hai sas d-aci!... despre niste maimute din India care ce-au facut ele... pe cine intereseaza?.... eram disperat! Hopaaaa! "Disperat", am zis? Disperat? Am zis "disperat"? Ha!

Domnilor, domnisoarelor si, in ultimul rand, doamnelor, cu respect va aduc la cunostinta ca urmaresc si eu, cot la cot cu doamna numarul unu a lumii (am numit-o aici pe doamna Bush), serialul TVR 1, "Neveste disperate". Care este. As dori, cu aceasta ocazie, sa specific ca nu-nteleg motivul pentru care acest serial de larga respiratie este catalogat drept "drama".

Demonstratie: plecam de la premiza ca fiecare scena prezentata are un comic de situatie pe care nu cred ca cineva ar fi intr-atat de bulangiu incat sa-l nege. Un exemplu - vezi situatia in care, disperata s-ajunga la ora de yoga, Lynette, mama a patru copii, o lasa pe receptionera sa creada ca plodul sau are cancer, asta pana cand lucrurile tind sa-i scape de sub control, moment in care ii dezvaluie senin ca, de fapt, isi tunsese plodul pentru ca fratii lui ii pusesera ciunga-n par. Vin si intreb si eu ca prostul: este asta drama sau este asta comic de situatie (si-nca unul negru?).

Nu stiu dumneavoastra ce parere aveti, dar eu unul cred cu tarie ca asta-i umor negru de cea mai buna calitate.

Demonstratie: plecam de la premiza ca fiecare scena prezentata are un comic de situatie pe care nu cred ca cineva ar fi intr-atat de bulangiu incat sa-l nege. Un exemplu - vezi situatia in care, disperata s-ajunga la ora de yoga, Lynette, mama a patru copii, o lasa pe receptionera sa creada ca plodul sau are cancer, asta pana cand lucrurile tind sa-i scape de sub control, moment in care ii dezvaluie senin ca, de fapt, isi tunsese plodul pentru ca fratii lui ii pusesera ciunga-n par. Vin si intreb si eu ca prostul: este asta drama sau este asta comic de situatie (si-nca unul negru?).

Nu stiu dumneavoastra ce parere aveti, dar eu unul cred cu tarie ca asta-i umor negru de cea mai buna calitate.

20 de ore pana la vacanta de vis


Ruxandra Gheorghe, realizator si prezentator al emisiunii "Parteneri de week-end", difuzata la TVR 1, a hotarat sa isi ia o bine-meritata vacanta. Astfel, ea a pornit, impreuna cu iubitul ei si cu alti prieteni, cu masina, spre statiunea Pelekas, din insula greceasca Corfu. Pana la destinatie, ei nu au trebuit sa mearga "decat"... 20 de ore. "Peisajul este superb. E minunat sa vezi muntii si marea laolalta. Grecii au dulciuri foarte bune, iar maslinele sunt extraordinare - nu se compara cu acelea care se gasesc in Romania. Am degustat si lichior de mandarine, care este o specialitate traditionala", povesteste Ruxandra. Bineinteles ca teverista nu a rezistat tentatiei de a da iama prin magazine si prin bazaruri. Cel mai mult, ea s-a bucurat nu de suvenirurile achizitionate, ci de... numeroasele perechi de papuci pe care si le-a luat. (C.O.)

Paula Chirila s-a ingrasat in vacanta


Eva, ispita blonda de la Canalul de Stiri, a fost intr-o vacanta de vis in Palma de Mallorca, alaturi de iubitul sau. Pe numele ei real Paula Chirila, colega de emisiune a lui Constantin Trofin si Ovidiu Uscat, a ramas placut impresionata de ceea ce a vazut pe litoralul spaniol. "Am mai fost o data in Spania, cu teatrul. Dar acum am vazut pentru prima oara litoralul lor. Nisipul este foarte fin, iar apa este incredibil de curata si de limpede. Vedeai chiar cum inoata pestisorii pe langa tine", povesteste Paula. Vedeta Antenei 1 nu a rezistat tentatiei de a se infrupta din bucatele si bauturile cu specific spaniol. "Am mancat si calcan, rechin, pisica de mare si am baut sangria. Din fericire, am constatat ca am pus pe mine doar o jumatate de kilogram". Dar ea nu s-a culcat pe o ureche si a trecut la regim. (C.O.)

Cristina Soloc, "bataus"


Prezentatoarea emisiunii "Doua roti" de la TVR 2 se poate incadra foarte bine la categoria vedete care si-au dorit meserii ciudate. La intrebarea "ce vrei sa te faci cand vei fi mare?", Cristina Soloc oferea diferite raspunsuri. "In scoala primara imi doream sa ajung bataus. In generala, visam sa ajung cascador. In liceu imi doream sa nu fac nimic: doar sa dorm, sa ascult muzica, sa cant la chitara si.... sa-mi cada bani din cer cu nemiluita!". In facultate, insa, telurile au devenit mai marete. Cristina visa sa ajunga director de firma. Se pare ca stia ea ce stia cand visa sa-i pice bani din cer. Nu de alta, dar Cristina recunoaste ca este innebunita sa cumpere cadouri celorlalti si, in acest sens, este o adevarata "mana sparta". (Cristina Ologeanu)

Romica are si carciuma, si salon de bronzat


Actorul George Robu, cunoscut drept "carciumarul Romica" din Vacanta Mare, se lanseaza in afaceri. Impreuna cu Radu Moldovan - fiul actorului si regizorului TNB Victor Moldovan - George va deschide un salon de bronzat. Sub sloganul "Calitate germana la preturi romanesti", cei doi isi doresc sa atraga oameni obisnuiti, dar si personalitati din lumea show-biz-ului. "Avem opt cabine de bronzat de ultima generatie, pe care le vom inaugura oficial la 7 septembrie. Noi am cumparat franciza pentru toata Romania de la o firma de profil din Germania, care are peste 500 de saloane in Uniunea Europeana", a declarat George. El a adaugat ca va continua in paralel atat meseria de actor, cat si activitatea de om de afaceri. (Adriana Paduraru)

Vacanta mare la Paris


Cum tot anul a jucat in "Vacanta Mare", Andreea Doinea si-a dorit in vara aceasta un concediu pe masura. Asa ca nu a stat foarte mult pe ganduri, si-a facut bagajele si a pornit spre aeroport. Destinatia: Paris. Nici departe de tara, Andreea nu a trecut neobservata. Uimitor pentru ea a fost momentul in care a auzit spunandu-se in spatele ei, in Place de la Concorde, "Andreea e!" si cativa romani au venit si i-au cerut autografe. "Primul lucru care m-a uimit a fost acela ca Parisul miroase a parfum. Peste tot, din aeroport si pana pe Sena, pluteste un parfum uimitor, deloc tare si care parca iti aminteste tot timpul ca esti in Paris", povesteste Andreea. (C.O.)

Eminem a fost dat in judecata de rude


Doua dintre rudele lui Eminem, un unchi si o matusa, l-au dat in judecata pe rapperul american pe motiv ca ar fi incercat sa le evacueze dintr-o casa pe care el le-o construise. Jack si Betty Schmitt cer peste 350.000 de dolari si posesia casei. Familia Schmitt sustine ca a locuit in St. Joseph, Missouri, pana in 2002, cand s-a mutat in Clinton Township la cererea nepotului. Eminem s-a nascut in St. Joseph si a crescut in Detroit. Avocatul sau, Howard Hertz, a refuzat sa comenteze, afirmand ca nu stie prea multe despre plangere, depusa saptamana trecuta. Cei doi Schmitt spun ca Eminem a fost de acord sa le plateasca 100.000 de dolari pe an, timp de cinci ani, si sa le ofere o casa in valoare de 350.000 de dolari. Ei sunt nemultumiti ca din 2002 rapperul nu le-a dat decat 165.000 de dolari si ca a pastrat casa pe numele lui. Ba mai mult, la 13 iulie, au fost anuntati ca trebuie sa paraseasca proprietatea. Aceasta nu este singura problema a rapperului. Eminem a fost internat intr-o clinica unde i se aplica un tratament impotriva dependentei de somnifere.

Holmes nu e deranjata de diferenta de varsta dintre ea si Cruise


Katie Holmes declara ca nu este deranjata de diferenta de 16 ani dintre ea si Tom Cruise, logodnicul ei, potrivit revistei Heat. Actrita a marturisit ca in pofida diferentei de varsta, cei doi s-au simtit atrasi unul de celalalt imediat. "A fost aproape chiar de la inceput. N-am mai intalnit pe cineva atat de plin de viata, care sa se cunoasca atat de bine si care sa fie atat de sigur pe ceea ce face. E minunat sa te poti indragosti de un barbat ca el", a declarat Holmes.
"Am fost o admiratoare a lui foarte mult timp... Cand te trezesti indragostit de cineva ca el, e ca intr-un vis. Un vis foarte frumos", a adaugat ea. Cei doi s-au logodit in iunie, la Paris, cand actorul din "Misiune Imposibila" a cerut-o de sotie in timp ce se aflau pe Turnul Eiffel.

Kelly Brooke are cei mai frumosi sani naturali


Kelly Brooke, sotia actorului Billy Zane, a fost votata vedeta cu cei mai frumosi sani naturali, relateaza site-ul Ananova, consultat de Rompres. Potrivit sursei citate, pe locul al doilea in sondajul realizat de firma de lenjerie intima Fayreform s-a clasat Charlotte Church, urmata de Abi Titmus. Interesant este faptul ca Angelina Jolie se plaseaza abia pe locul al 5-lea. Pe urmatoarele pozitii figureaza Denise Van Outen, Rachel Stevens, Judy Finnegan si Lorraine Kelly. Pentru amuzament, pozitia a 10-a a clasamentului este ocupata de Cherie Blair, sotia premierului britanic Tony Blair.

Victoria Beckham spune ca se pensioneaza


Victoria Beckham a declarat ca ii place mai mult viata de gospodina decat cea de cantareata, relateaza. "Tot ceea ce vreau sa fac este sa fiu cat mai putin in centrul atentiei si sa ma ocup de copii. Nu voi mai canta. Mi-a placut perioada de la Spice Girls, dar e deja de domeniul istoriei", a precizat vedeta. De asemenea, Posh a declarat pentru revista spaniola Chic ca scopul ei principal este acela de a-si face sotul fericit. "David este unul dintre cei mai frumosi, eleganti si doriti barbati de pe aceasta planeta. Sunt mandra sa-i fiu sotie. As face orice sa-l stiu fericit", a adaugat Victoria Beckham, care declarase cu ceva vreme in urma ca nu a citit niciodata o carte, nici macar cele dedicate sotului sau.

Jude Law este actorul cu cel mai sexy posterior


Actorul Jude Law este proprietarul celui mai sexy posterior de la Hollywood, conform unui nou sondaj, preluat de Ananova. Potrivit sursei citate, starul s-a clasat pe primul loc al sondajului datorita scenei nud din filmul "Talentatul domn Ripley". In topul destinat actritelor, Scarlett Johansson a fost aleasa vedeta cu cel mai frumos posterior, pentru scena de la inceputul filmului "Pierdut printre cuvinte". Totodata, cantaretul Peter Andre a fost votat drept cel mai neatragator barbat al planetei. In sondajul realizat de revista Company, iubitul bombei-sexy, Jordan, a fost considerat mai putin atragator chiar si decat Michael Jackson, Johnny Vegas, Wayne Rooney sau Pete Doherty. In acelasi sondaj, Brad Pitt a fost votat cel mai sexy barbat din lume.

Megastarul Michael Jackson a fost condamnat din nou


Un judecator din New Orleans l-a condamnat pe Michael Jackson la plata unei amenzi de zece mii de dolari pentru ca nu s-a prezentat la tribunal, unde era convocat pentru acuzatii de agresiuni sexuale. Cantaretul a fost convocat pentru o audiere la New Orleans in urma unei plangeri depuse de un barbat pe nume Joseph Bertucci, care pretinde ca a fost agresat sexual de star in 1984. Jackson a fost reprezentat la audiere de avocatul sau, care a subliniat ca starul a mai primit deja o prima citatie in luna mai, insa nu s-a prezentat la tribunal pentru ca aceasta trebuia sa aiba loc in ziua verdictului juratilor din California, a indicat Pigg.

Jessica Alba are o slabiciune pentru barbatii in varsta


Frumoasa Jessica Alba a declarat ca veteranii Michael Caine, Morgan Freeman si Sean Connery sunt printre cei mai carismatici si mai interesanti actori. Actrita, in varsta de 24 de ani, a recunoscut ca are o slabiciune pentru barbatii mai in varsta si ii enumera pe veteranii de la Hollywood pe lista partenerilor ideali. "Morgan Freeman, Sean Connery, Robert Redford, Michael Caine. Am o slabiciune pentru barbatii in varsta. Ei sunt de atata vreme in aceasta meserie si cunosc atat de multe", a declarat Jessica Alba.
×
Subiecte în articol: vacanta