x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news 8 iunie 2007

Star news 8 iunie 2007

08 Iun 2007   •   00:00

Actorii Russell Crowe şi Anthony LaPaglia vor să construiască un stadion in Australia, la Sydney, care să găzduiască echipele de fotbal şi de rugby ale celor doi actori

Jessica Parker regretă că s-a căsătorit in rochie neagră

Lui Sarah Jessica Parker ii pare rău că la nunta ei a preferat să poarte o rochie neagră. Dacă ar putea da timpul inapoi, ea s-ar imbrăca acum conform tradiţiei, intr-o rochie albă sau cel puţin una deschisă la culoare. "Nu voiam să atragem atenţia asupra căsătoriei noastre in acea zi, pentru că suntem actori şi primim atenţie tot timpul. Matthew şi-a luat un costum pe care l-a văzut intr-o vitrină, iar eu am cumpărat prima rochie pe care am văzut-o", a povestit ea. Actriţa, care a sărbătorit recent zece ani de căsătorie cu Matthew Broderick, a recunoscut chiar că detestă să se uite la fotografiile de la ceremonie, din cauza felului in care arăta, prea sumbru pentru acea ocazie.


Orlando Bloom ia o pauză de film

După interminabilele filmări din ultimii trei ani, Orlando Bloom s-a decis să ia o pauză. "A fost o experienţă minunată, insă psihic mă simt foarte obosit", mărturiseşte Orlando, in vărstă de 30 de ani. Totuşi, el nu va renunţa definitiv la blockbustere, mai ales după evoluţia din trilogiile "Piraţii din Caraibe" şi "Stăpănul Inelelor". "Aştept cu nerăbdare alte roluri minunate, insă in acest moment mă voi indrepta spre teatru", mai spune el. Actorul a semnat de curănd un contract pentru a juca in piesa lui David Storey "In celebration in London".


Kylie Minogue, in documentar

Un documentar care prezintă revenirea lui Kylie Minogue pe scena muzicii pop va fi scos pe piaţă anul acesta. Materialul poartă numele "White Diamond" şi a fost filmat de amicul şi stilistul solistei, William Baker. Documentarul urmăreşte evoluţia lui Kylie de la reluarea "Showgirl Homecoming" (noiembrie 2006) şi vorbeşte despre revenirea ei şi chiar despre despărţirea de Olivier Martinez. "Trebuie să recunosc că am fost un pic nervoasă, pentru că am fost nevoită să lucrez la un proiect care dezvăluie lucruri atăt de personale, şi a fost căt pe-aci să renunţ", spune căntăreaţa australiană.


Russell Crowe construieşte un stadion

Actorii Russell Crowe şi Anthony LaPaglia vor să construiască un stadion in Australia, la Sydney, care să găzduiască echipele de fotbal şi de rugby ale celor doi actori. Anthony LaPaglia este director şi acţionar majoritar al echipei de fotbal Sydney FC, care evoluează in Liga A australiană, in timp ce Russell Crowe este coproprietarul echipei de rugby South Sydney Rabbitohs din Liga Naţională de Rugby a Australiei. LaPaglia a precizat că poartă discuţii cu Crowe pentru construcţia stadionului de căteva luni, dar că nu a fost luată nici o decizie fermă in acest sens.


Timberlake este inamorat din nou

La doar căteva luni după ce s-a despărţit oficial de Cameron Diaz, Justin Timberlake a fost zărit in compania actriţei Jessica Biel, in vărstă de 25 de ani. Mai mult, se pare că cei au petrecut căteva zile impreună in Anglia, unde Justin avea turneu,
după cum afirmă martori oculari. In plus, un apropiat al căntăreţului britanic susţine că "Justin este indrăgostit pănă peste cap şi vrea să-şi petreacă toată ziua alături de Biel". In ultimele luni, cei doi au mers la snowboard impreună cu căţiva prieteni. Pe de altă parte, nici Cameron Diaz nu a stat cu măinile in săn. Actriţa părăsită şi-a găsit consolarea in braţele magicianului Criss Angel.

×
Subiecte în articol: star news