x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Starnews

Starnews

22 Iun 2007   •   00:00

"Victoria pleacă la Hollywood pentru a deveni vedetă, iar David pentru a juca doar pentru bani". Aşa văd unii membri ai conducerii clubului Real Madrid decizia soţilor Beckham de a părăsi Spania şi a pleca in SUA.

Soţii Beckham devin vedete in SUA

"Victoria pleacă la Hollywood pentru a deveni vedetă, iar David pentru a juca doar pentru bani". Aşa văd unii membri ai conducerii clubului Real Madrid decizia soţilor Beckham de a părăsi Spania şi a pleca in SUA. Totul arată că inscrierea lui David la echipa Los Angeles Galaxy s-a făcut la insistenţele Victoriei, dornică să devină vecina unor celebrităţi precum Tom Cruise, Jennifer Lopez şi Marc Anthony, să meargă la cumpărături alături de Cameron Diaz şi să devină o vedetă. A contat insă şi părerea lui "papa Adams", socrul lui Beckham, care ţine socotelile familiei şi care este de părere că in SUA afacerile vor prospera. Fosta membră a trupei Spice Girls este atăt de convinsă că afacerile vor merge bine, incăt a acceptat oferta postului NBC ca membrii familiei sale să devină protagoniştii unui "reality show". Astfel, incepănd cu 16 iulie, va fi difuzată o emisiune de o oră in care vor fi arătate toate secretele cuplului.

Aguilera dă de inţeles că ar fi insărcinată

Deşi este destul de discretă cu privire la zvonurile cum că ar fi insărcinată, Christina Aguilera lasă să se inţeleagă că aceste speculaţii ar fi adevărate, instruindu-şi purtătorul de cuvănt să nu comenteze pe această temă, dar nici să nu nege faptul că solista pop ar aştepta un copil. La inceputul acestei săptămăni site-ul Tmz.com prezenta ştirea că Aguilera şi soţul său, Jordan Bratman, au vizitat Asociţia pentru Medicină Maternală şi Fetală din New York. In februarie, Aguilera nega faptul că ar fi insărcinată, insă, conform unor surse apropiate, se pare că ar fi in primele stadii de dezvoltare a sarcinii.

×
Subiecte în articol: star news