x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Stranierii" - bilant aproape pozitiv

"Stranierii" - bilant aproape pozitiv

de Andy Stanescu    |    23 Oct 2007   •   00:00
"Stranierii"  -  bilant aproape pozitiv

Cu Mutu in mare forma in acest debut de sezon competitional, Fiorentina pare sa fie tot mai aproape de cupele europene. Asta bineinteles in cazul in care romanul nu se va accidenta si va da acelasi randament in partea a 2-a a campionatului. Cum problemele medicale l-au ocolit in ultimul timp, atat Cesare Prandelli cat si selectionerul Victor Piturca au motive sa fie optimisti. In cazul echipei de club, ultima etapa din Serie A l-a adus din nou pe Mutu in centrul atentiei, "Squadra Viola" impunandu-se cu scorul de 3-0 in meciul cu Siena (formatie la care este legitimat Paul Codrea). Pazzini a "spart gheata" cu o executie spectaculoasa, apoi Mutu s-a trecut pe lista marcatorilor (pentru a 6-a oara in actuala stagiune), reusita lui Bobo Vieri punand capat unei partide in care Fiorentina s-a impus fara sa forteze.


"IL LUCE" - PRIMUL ESEC. Daca internationalul Cristi Chivu nu s-a facut remarcat in meciul dintre Inter Milano si Reggina (1-0 pentru lombarzi) decat prin "discretia" evidentiata si de jurnalistii din peninsula, "francezul" Daniel Niculae a reusit "dubla" in partida pe care gruparea sa a disputat-o cu Lorient (Auxerre-Lorient: 5-3!). Ajuns la "cota" 5 in Ligue 1, Niculae se anunta a fi un candidat cat se poate de serios la titlul de cel mai bun marcator dintre "stranierii" lui Victor Piturca. Nici coechipierul sau Gabriel Tamas nu a avut o evolutie nesatisfacatoare in partida mai sus amintita, chiar daca nu a rupt gura presei din Hexagon. Cum nu a facut-o nici Razvan Rat in intalnirea dintre Sahtior Donetk si Krivbas Krivoi Rog, incheiata cu scorul de 1-0 pentru adversarii elevilor lui Mircea Lucescu. Si asta pentru simplul motiv ca nu a fost introdus in teren, nefiind astfel partas, decat indirect, la prima infrangere a "minerilor" din actualul sezon. Titular a fost insa Florentin Petre pentru TSKA Sofia, lidera campionatului din tara vecina (odinioara si prietena...). Sofiotii s-au impus cu 1-0 in fata adversarilor de la Lokomotiv Plovdiv, poate si datorita faptului ca Petre a fost eliminat abia in ultimul minut al celei de-a doua reprize, pentru cumul de cartonase galbene.


Perioada mai putin fasta traversata de echipa pe care o pregateste Cosmin Olaroiu pare sa fi luat sfarsit. Doua esecuri consecutive ale sauditilor de la Al-Hilal (cea mai titrata grupare din regat) au dat apa la moara celor care il vedeau deja plecat de la Steaua pe "secundul" Pedrazzini. Nu ca ar fi timpul pierdut. A venit insa pauza Ramadanului iar elevii lui Olaroiu si-au mai revenit, invingand la sfarsitul saptamanii trecute in deplasarea de la Dammam cu 4-2, spre nemultumirea carcotasilor care sustin ca fostul tehnician al Stelei nu va prinde "paltonul" in Golf (cum se spune in vesnic agitata cetate a Baniei).

Palton in desertul Arabiei?

De ce nu?


×
Subiecte în articol: magazin