x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Suntem romăni şi asta ne ocupă tot timpul

Suntem romăni şi asta ne ocupă tot timpul

30 Noi 2007   •   00:00

Ziua Naţională va incepe la Antena 1 cu un matinal de excepţie: Mircea Badea şi Dan Capatos vor oferi romănilor un adevărat campionat de replici acide, ironii şi poante cum numai ei ştiu să facă, insă la... puterea a doua!

Ziua Naţională va incepe la Antena 1 cu un matinal de excepţie: Mircea Badea şi Dan Capatos vor oferi romănilor un adevărat campionat de replici acide, ironii şi poante cum numai ei ştiu să facă, insă la... puterea a doua! Timp de trei ore, Badea şi Capatos vor susţine cu argumente puternice şi reportaje reale faptul că: "Suntem romăni şi asta ne ocupă tot timpul". Reportajele care vor fi prezentate in matinal vor evidenţia băşcălia, caterinca, "spiritul intreprinzător", ingeniozitatea uluitoare şi multe alte calităţi care fac să se umfle de măndrie pieptul fiecărui romăn adevărat. Şi rubrica "Sport" a emisiunii va fi una specială, de sărbătoare, pentru că se va prezenta o retrospectivă a celor mai mari scandaluri din sportul romănesc, a celor mai tari bătăi din fotbal, chiar şi căteva dintre cele mai colorate injurături din acelaşi domeniu.

Trăieşte sărbătoarea campionilor - Divertisment - Sămbătă 8:00 ANTENA 1

Sunt romăn, deci mă distrez

Aurelian Temişan va arbitra o spectaculoasă confruntare muzicală intre munteni, moldoveni şi ardeleni celebri, fiecare echipă incercănd să demonstreze că romănii din regiunea pe care o reprezintă sunt campioni la petrecere!

Sunt romăn, deci mă distrez - Divertisment - Sămbătă 16:30 ANTENA 1

Ziua Naţională

Cei de acasă vor avea ocazia să urmărească transmisiuni directe alternative de la Bucureşti şi Alba-Iulia, unde vor avea loc parada militară de 1 Decembrie, la Arcul de Triumf, şi un Te Deum, la Catedrala din Alba-Iulia.

Ziua Naţională a Romăniei - Special - Sămbătă 10:10 TVR 1

Meserii prigonite

Pentru că este un mare iubitor de animale, Silviu Prigoană a făcut curăţenie la Grădina Zoologică din Bucureşti. Deşi dorea să aibă de-a face cu nişte specimene ceva mai sălbatice, conducerea instituţiei l-a indrumat către animale mai docile: ponei şi pelicani.

Meserii prigonite - Reality-show - Joi 21:00 PRIMA TV

Superlativele VIP

Duminică după-amiază, telespectatorii sunt conectaţi in direct cu spectacolul organizat la Palatul Parlamentului, Superlativele VIP. In cadrul nominalizaţilor se numără echipa fetelor de la Oltchim, Lucian Bute, Liza Panait, Cătălin Botezatu, Radu Beligan, Marcel Iureş, precum şi emisiunile "Vreau să fiu mare vedetă" şi "Dănutz SRL".

Duminica in familie - Divertisment - Duminică 15:30 ANTENA 1

Filipissima la Veneţia

Romantica prezintă de Ziua Naţională a Romăniei un eveniment de excepţie: concertul extraordinar al sopranei Felicia Filip şi al Filarmonicii din Braşov, la Veneţia. Concertul este organizat cu sprijinul Institutului Cultural Romăn şi al Institutului Romăn de Cultură şi Cercetare Umanistică din Veneţia. Dirijorul Orchestrei Filarmonice din Braşov va fi Ciprian Teodoraşcu, actualul dirijor al Operei Naţionale Romăne.

Felicia Filip la Veneţia - Concert - Sămbătă 22:00 ROMANTICA

Animus şi Anima

Invitaţii de duminică ai psihologului Nicoleta Văscan sunt Israela Vodovoz (59 de ani) şi iubitul ei, Liviu Arteni (36 de ani), un cuplu pe căt de controversat, pe atăt de celebru, care vor dezvălui secretul relaţiei lor de dragoste. Marţi vă veţi intălni cu doi specialişti in medicina estetică, Gadi Renert şi Inacu Morad, care vor face chiar o demonstraţie de augmentare şi modelare de buze cu acid hialuronic.

Animus şi Anima - Divertisment - Duminică 16:00 - Marţi, miercuri 20:00 B1

Medianews

TELEVIZIUNE PENTRU PICI. Preşcolarii din Romănia au un nou motiv de bucurie. Cu căteva zile inainte de Moş Nicolae, vor primi cadou un post de televiziune dedicat lor. O dată cu lansarea JimJam, cele mai iubite şi mai de incredere nume din televiziunea pentru copii vor ieşi la joacă. Printre acestea, Thomas & Friends, Bob the Builder, Fireman Sam şi Barney & Friends. Ideal pentru copii cu vărste cuprinse intre 1 şi 4 ani, JimJam işi propune să-i implice, să-i educe pe cei mici şi să creeze pentru ei un mediu de vizionare sigur şi de incredere. JimJam oferă un mix de programe cu cele mai iubite personaje de desen animat, căntecele şi dansuri, povestioare captivante şi spectacole cu păpuşi şi figurine din plastilină. JimJam va fi transmis in limba romănă, astfel incăt copiii să poată interacţiona uşor cu personajele magice de pe ecran.

×
Subiecte în articol: telecomanda