x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Super Bowl / New York Giants striveşte patrioţii

Super Bowl / New York Giants striveşte patrioţii

de Ovidiu Ciutescu    |    04 Feb 2008   •   00:00
Super Bowl /  New York Giants striveşte patrioţii

10:17 • Echipa de fotbal american New York Giants a câştigat cu scorul de 17-14 partida disputată, duminică noapte, împotriva lui New England Patriots şi a cucerit Super Bowl, cea mai populară competiţie sportivă din Statele Unite.

Echipa de fotbal american New York Giants a câştigat cu scorul de 17-14 partida disputată, duminică noapte, împotriva lui New England Patriots şi a cucerit Super Bowl, cea mai populară competiţie sportivă din Statele Unite.

SURPRIZĂ DE PROPORŢII. Ediţia a XLII-a a Super Bowl, finala National Football League (NFL) din sezonul 2007, a avut loc pe stadionul Universităţii Phoenix din Glendale, Arizona. Partida a fost câştigat de campioana National Football Conference (NFC), New York Giants, care a câştigat cu scorul de 17-14 în faţa campioanei din American Football Conference (AFC). Rezultatul este considerat de americani una dintre cele mai mari surprize din istoria competiţiei. "Este cel mai frumos sentiment pe care îl poate simţi un sportiv. Am câştigat un campionat în care nimeni nu ne dădea nicio şansă", a declarat unul dintre câştigătorii echipei victorioase, Plaxico Burress. În cazul unei victorii, New England ar fi devenit prima echipă după Miami Dolphins, în 1972, care ar fi încheiat sezonul fără nicio înfrângere. Jucătorul Eli Manning, de la New York Giants, a fost desemnat cel mai valoros sportiv al finalei. În timpul pauzei a avut loc un scurt recital, în timp ce 30 de secunde de publicitate au costat aproximativ 2,7 milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: magazin new york york giants