x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sylvester Stallone, din nou John Rambo

Sylvester Stallone, din nou John Rambo

de Adriana V. Paduraru    |    25 Ian 2008   •   00:00

În urmă cu vreo trei ani circula zvonul că Sylvester Stallone, atunci în vârstă de 58 de ani, îl va juca din nou pe Rambo. Deşi fanii erau încântaţi, au fost mulţi care nu-l credeau în stare pe Sly să ducă rolul până la capăt. Ei bine, el a demonstrat că se poate.

Din acest week-end, în cinematografele din România

 

În urmă cu vreo trei ani circula zvonul că Sylvester Stallone, atunci în vârstă de 58 de ani, îl va juca din nou pe Rambo. Deşi fanii erau încântaţi, au fost mulţi care nu-l credeau în stare pe Sly să ducă rolul până la capăt. Ei bine, el a demonstrat că se poate. Ba chiar a anunţat că, în cazul în care “Rambo IV” va avea succesul scontat, va urma cel puţin încă un film.

“Trebuie să existe o reţetă. Dacă v-aş spune că sunt pe cale să realizez un film despre un boxer în vârstă de 61 de ani, mi-aţi spune: «Vezi să nu!». Dar dacă reuşeşti să găseşti reţeta ideală, totul este posibil. Trebuie să reuşeşti să aduci cumva publicul de partea ta, şi asta este realizabil. Este ciudat, dar rea­lizabil”, măr­turiseşte Stallone.

 

ACŢIUNE. Povestea filmului îl are în centru pe ve­teranul războiului din Vietnam, John Rambo, care trăieşte acum o viaţă singuratică în Statele Unite. “Va fi vorba despre un Rambo care a ajuns la bătrâneţe şi trebuie să se confrunte atât cu înaintarea în vârstă, cât şi cu o nouă ameninţare”, a explicat Sly.

Desigur, scenariul prevede câteva întâmplări nefericite care îl fac pe bătrânul Rambo să se reîntoarcă la activitatea de justiţiar. John este angajat de un grup de misionari creştini pe care trebuie să-i apere de piraţi şi de alţi răufăcători într-o misiune umanitară în Burma. După ce o parte dintre membrii echipei sunt luaţi prizonieri de nişte soldaţi sadici, Rambo trebuie să reunească un comando de mercenari pentru a-i salva. Cu toate acestea, Stallone spune că nu trebuie să ne aşteptăm la scenele de acţiune cu care ne-a obişnuit în seria “Rambo”: nu va urmări elicoptere şi nu va arunca cu napalm. “Este vorba mai mult despre o călătorie emoţională.”

 

DUBLURĂ. Dacă pentru producţia “Rocky VI”, Sly n-a avut nevoie de o dublură, în rolul lui John Rambo, Stallone a apelat la serviciile unui cascador cu 30 de ani mai tânăr decât el. Dublura s-a ocupat de cascadoriile care i s-au părut mai dificile celebrului sexagenar.

Ultima oară când Stallone şi-a încântat fanii cu acest rol a fost cu 20 de ani în urmă, mai exact în 1988, în “Rambo III”. Atunci, veteranul se vedea nevoit să plece în Afganistan pentru a-şi salva superiorul, colonelul Samuel Trautman, răpit şi torturat de sovietici. Celelalte filme ale seriei sunt “First Blood” (1982) şi “Rambo: First Blood Part II” (1984).

Nu rataţi în Jurnalul Naţional de sâmbătă un interviu în exclusivitate cu Sylvester Stallone

×
Subiecte în articol: rambo stallone cover story