x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Târg de jucării în Hong Kong

Târg de jucării în Hong Kong

de Adriana V. Paduraru    |    09 Ian 2008   •   00:00
Târg de jucării  în Hong Kong

În Hong Kong este în plină desfăşurare un târg de jucării. Vizitatorii sunt încântaţi de multitudinea modelelor, culorilor, dar şi a numărului foarte mare de expozanţi. După incidentele cauzate de jucăriile produse în China, fabricanţii asiatici au acordat o atenţie deosebită siguranţei micuţilor.

 

 

În Hong Kong este în plină desfăşurare un târg de jucării. Vizitatorii sunt încântaţi de multitudinea modelelor, culorilor, dar şi a numărului foarte mare de expozanţi. După incidentele cauzate de jucăriile produse în China, fabricanţii asiatici au acordat o atenţie deosebită siguranţei micuţilor.

 

 

Chiulangiu - S-a lipit de pat, ca să nu meargă la şcoală

Diego Palacios, un băieţel de 10 ani, din Mexic, şi-a lipit una dintre mâini de patul de acasă, ca să nu se mai ducă la şcoală după vacanţa de Crăciun, relatează Rompres. “Am crezut că dacă voi fi lipit de pat nu mă vor mai forţa să merg la şcoală. N-am vrut să mă întorc. Vacanţa e mult prea frumoasă”, a declarat elevul. Diego a folosit un superglue industrial foarte puternic, lipindu-se de capul de metal al patului. El a rămas aşa timp de două ore, până când paramedicii chemaţi de mama sa au reuşit să-l elibereze. Până la urmă băieţelul a ajuns la şcoală cu câteva ore întârziere.

 

 

Centenar - Timbre dedicate lui James Bond

Poşta britanică a pus în vânzare o serie de timbre dedicate lui James Bond, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la naşterea lui Ian Fleming, creatorul celebrului spion, relatează AFP. Seria de şase timbre reprezintă copertele romanelor de mare succes ale lui Ian Fleming: Casino Royale, Dr. No, Goldfinger, Diamonds Are Forever, For Your Eyes Only şi From Russia with Love, publicate între 1953 şi 1960. Ian Fleming s-a născut în Mayfair, un cartier din centrul Londrei, la 28 mai 1908. El a murit în urma unui atac cardiac la vârsta de 56 de ani, la 12 august 1964.

 

 

Anulare - Globurile de Aur, fără gală

Ceremonia Globurile de Aur pre­­văzută duminică a fost anulată ca urmare a grevei scenariştilor, a relatat luni Los Angeles Times pe si­te-ul său. Laureaţii re­­compen­se­lor celor mai prestigi­oase de la Hollywood după Os­ca­ru­ri vor fi anun­ţa­ţi în timpul unei con­fe­rin­ţe de pre­să duminică sea­ră, în lo­cul ce­re­mo­niei, adaugă zia­rul ame­ri­can, ci­tând un mesaj e­le­c­tro­nic al te­levi­ziunii NBC, care ur­ma iniţial să di­fuzeze evenimentul. Această de­ci­zie, care urmează încă să fie a­nun­ţată oficial de NBC şi aso­ci­a­ţia de presă străină de la Ho­lly­wood (HFPA), organizatoa­rea cere­mo­­niei anuale, intervine în ur­ma eşe­cului negocierilor cu sindi­ca­tul sce­nariştilor din cinema şi te­levi­zi­une (Writers Guild of Ame­rica, WGA).

 

 

Confirmare - Nicole Kidman este însărcinată

 

Actriţa australiană Nicole Kidman este însărcinată cu primul său copil şi nu va mai juca în filmul “The Reader”, a anunţat pur­tătorul său de cuvânt, citat de Reu­ters. “Cu­plul este încântat”, a de­clarat Wendy Day, fără a da de­talii despre cât de înaintată este sar­ci­na. Kidman, în vârstă de 40 de ani, a mai rămas o dată însărcinată pe când era căsătorită cu pri­mul soţ, actorul Tom Cruise, dar a su­fe­rit un avort. Kidman şi Cruise au doi copii adoptaţi, Isabella şi Co­nnor.

 

×
Subiecte în articol: magazin