x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Taticul" DJ-ilor

"Taticul" DJ-ilor

de Raluca Grintescu    |    17 Feb 2006   •   00:00
"Taticul" DJ-ilor
MUZICA
Benny Benassi a devenit un nume dupa "Satisfaction"

DJ-ul si producatorul italian Benny Benassi a devenit un nume foarte cunoscut iubitorilor de muzica house datorita single-ului "Satisfaction", care s-a bucurat de un mare succes in topuri. Inca de la lansare, Benny a devenit unul dintre cei mai ceruti DJ, avand rezidenta in cluburi din Franta si Marea Britanie, bucurandu-se de o multitudine de turnee, incluzand aici vizita memorabila de la Melbourne din octombrie trecut, cand a mixat, la o super petrecere, un amestec hipnotic de tech-house si electro, stil cu care si-a castigat numerosi admiratori. Succesul piesei "Satisfaction" l-a facut pe Benny sa declare ca 2005 a fost un an superb. "Mi-am consolidat succesul obtinut in 2004 astfel incat am ajuns sa ma simt acasa si in avioanele care ma duc in locatii de vis pentru un Dj, precum superclubul Pacha din Ibiza sau clubul Turnmills din Londra".

EVOLUTIE. In afara numeroaselor evenimente la care a participat, Benny a fost ocupat si cu lucrul in studioul de inregistrare. Impreuna cu varul sau Alle a lansat sub titulatura Benassi Bros albumul "Phobia". Albumul, lansat initial in Franta, a ajuns in cateva saptamani sa cucereasca Discul de Aur. Dupa succesul francez, Benny si Alle se pregatesc sa ia cu asalt intreaga Europa. Al doilea single de pe albumul "Phobia", piesa "Every Single Day", a fost realizat cu Dhany, o veche colaboratoare a celor doi. Primul hit inregistrat de cei doi veri impreuna cu Dhany, "I Feel So Fine", s-a lansat sub titulatura KMC. Succesul comercial nu a fost niciodata principala motivatie a lui Benny. "Pentru mine muzica este o pasiune. Daca si altora le place ceea ce fac este superbine. Reactiile fanilor au fost minunate, indiferent daca vorbim de tari precum Canada sau Uzbekistan". Sound-ul muzicii lui Benny Benassi este in continua schimbare. Noul single "Who’s Your Daddy?"", marcheaza o evolutie clara de experimentare.

INFO
ATAC. Chitaristul Rafael Moreira, care a lucrat cu Pink, Christina Aguilera, Marc Anthony, Sisqo, Mya, a fost arestat pentru ca a snopit in bataie un barbat la Institutul Muzicienilor din Hollywood, unde Rafael preda muzica. El va fi cercetat pentru atac deosebit de grav, Rafael fiind prins cu o arma mortala. "Am vazut un barbat cu fata plina de sange care a intrat in biblioteca sa-si stearga fata, dupa care s-a intors sa se confrunte cu Rafael. Atunci am chemat politia" a declarat un martor. Moreira, de origine braziliana, este si liderul trupei rock Magnetico.

REUNITI. Trio-ul legendar Cream, care s-a reunit anul trecut pentru o serie de concerte la Londra si New York, dupa ce s-au despartit in 1968, si-au reprogramat spectacolele. Dar nu va ganditi ca este un turneu. Bruce, Eric Clapton si tobosarul Ginger Baker vor campa in orasele in care vor sustine concerte. O data exacta nu este anuntata inca. "Este minunat si emotionant ca am reusit sa mai avem cantari in aceasta formula", a declarat Bruce. Ultima data cand cei trei s-au vazut a fost acum 13 ani la Los Angeles, cand Cream a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Frame. COMPLEX. Jermaine Jackson are de gand sa construiasca un complex al distractiei in Armenia, cu conditia ca fratele sau, Michael Jackson, sa-i sara in ajutor. Mai exact, sa-i cante la deschiderea oficiala a centrului. Jermaine, cantaret si chitarist care a preferat o cariera solo, se afla intr-o vizita de 12 zile in zona Caucazilor pentru coordonarea lucrarilor. Complexul va include, printre alte surse de amuzament, un hotel, un restaurant si o televiziune. (Raluca Grintescu)

×
Subiecte în articol: benny