x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

de Cristina Ologeanu    |    30 Iun 2006   •   00:00

IBIZA FIERBINTE


PRIMA TV / KISS ADVENTURE / Reality-show / Miercuri / 21:00
Miercuri, la Prima TV debuteaza cel mai "fierbinte" reality-show care se va desfasura pe insula care nu doarme niciodata: Ibiza. Datorita faptului ca Ibiza este cunoscuta drept "taramul piratilor", realizatorii emisiunii «Kiss Adventure» s-au gandit sa-i provoace pe cei opt tineri care au castigat vacanta oferita de Kiss FM sa descopere "comoara ascunsa" a corsarilor de pe Mediterana. Pentru fiecare proba, ei trebuie sa respecte instructiunile Giuliei, moderatoarea emisiunii, si, ajutati de indicii, sa gasesca amuleta ascunsa. Concurentii vor avea parte de mountain biking, ski-jetting, scuba diving, inot, ski nautic, calarie sau paintball.

NUNTA IN DIRECT


ANTENA 1 / TABLOU DE NUNTA / Divertisment / Marti / 20:45
Vara asta se da startul nuntilor la tv. Antena1 va difuza o emisiune inedita, cu si despre nunti, un reality-game util, interesant si amuzant. Timp de opt saptamani, telespectatorii vor avea ocazia sa vada tot ce implica organizarea unei nunti, de la primele pregatiri pana la petrecerea propriu-zisa, dar sa castige si premii, votand nunta care le-a placut cel mai mult.

SIMPLU LA DANUTZ SRL


TVR 1 / DANUTZ SRL / Divertisment / Duminica / 15:10
Dan Bittman va asteapta la "supermarket-ul sau de divertisment", alaturi de simpaticul bucatar italian Antonio Passarelli. In platou vor mai fi baietii de la trupa Simplu, Analia Selis si trupa Essenza. Dan Bittman va intra in legatura directa si cu participantii la Caravana TVR 50, aflata la Cluj.

BANI DIN TAXI


PRIMA TV / CASH TAXI / Concurs / Miercuri / 20:30
Gabi Jugaru se apuca iar de taximetrie. In acest sezon, Gabi Jugaru face curse pe litoral, mai exact la Constanta. Daca nimeriti in taxiul lui, trebuie sa stiti raspunsurile la intrebarile sale, care va pot aduce de la 50 RON, pana la 200 RON pentru fiecare raspuns corect.

CONCERT: LANDS, 2002


TVR 2 / LANDS / Concert / Vineri / 23:20
TVR 2 a programat un spectacol exceptional sustinut de trupa Sensor, cu ocazia lansarii in 2002 la Opera Nationala din Bucuresti a albumului "Lands". Spectacolul propune un tur imaginar al continentelor, intr-o explozie de lumini si sunete.

IN PIELEA ALTUIA


PRIMA TV / VICEVERSA / Reality-show / Luni / 21:00
Luna iulie aduce la Prima TV emisiunea "Viceversa", un reality-show care urmareste relatia parinte-copil. Pret de trei zile, mama va lua locul fiicei sau tatal va intra in pielea fiului si invers. Parintii vor merge la scoala in locul copiilor, iar acestia vor fi nevoiti sa mearga la serviciu, sa aiba grija de casa, adica sa-si asume toate responsabilitatile parintilor.

MUZICA, MARE SI SOARE


TVR 1 / VAMA VECHE / Concert / Joi / 22:40
Pentru cei care iubesc marea, soarele si piesele de dragoste, dar si pentru toti amatorii de muzica de calitate, TVR 1 difuzeaza concertul sustinut de formatia Vama Veche in 8 si 9 iunie, la Sala Palatului. Ocazia: lansarea noului album "Fericire in rate". Fanii formatiei vor recunoaste o usoara schimbare de stil, dar vor regasi in piesele interpretate trupa Vama Veche pe care o iubesc.

×