x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

de Cristina Ologeanu    |    23 Iun 2006   •   00:00
Telecomanda

Nota 10 pentru Nadia Comaneci

Se implinesc trei decenii de cand o romanca a revolutionat gimnastica mondiala. In amintirea performantei obtinute de Nadia Comaneci in 1976, la Jocurile Olimpice de la Montreal, la TVR 1 va fi difuzata o emisiune speciala dedicata gimnastei care a facut numele Romaniei cunoscut de intreaga lume. Alaturi de Ionel Stoica, gazda emisiunii "Nadia Comaneci - 30 de ani de la un miracol", in platou se vor afla personalitati care vor rememora momentul Montreal 1976: Cristian Topescu, Mariana Simionescu, Nicolae Vieru, Anca Grigoras, Ion Tiriac, Octavian Belu.

Flamenco à la Cortes

Sambata, TVR 1 va invita sa vedeti prima parte a spectacolului sustinut de Joaquin Cortes in iunie 2002 la Royal Albert Hall din Londra. Pe langa spectacolul in sine, veti putea urmari si un interviu inedit cu dansatorul, in care acesta vorbeste despre influentele sale, despre conceptiile sale asupra dansului flamenco.

Ultima revansa

In ultima editie a acestui sezon a show-ului "Revansa starurilor", Pepe va invita la un concurs inedit de muzica populara. Un fel de… Eurovision, dar in varianta autohtona, cu melodii din folclorul nostru. Cei care au acceptat o astfel de provocare din partea interpretilor de muzica populara sunt vedete din telenovela "Secretul Mariei".

Maruta se muta la mare

De luni, Catalin Maruta aduce marea acasa la telespectatorii canalului TVR 2. El va da startul la vacanta, distractie si muzica buna, incercand din nou, ca si anul trecut, sa fie primul care debuteaza cu o emisiune tv estivala, direct de la malul marii.

Dragostea, in vacanta

Mircea Radu si "Din dragoste" vor intra in vacanta. Si in acest sezon, emisiunea si-a pastrat pozitia de lider de necontestat al serilor de marti, ea fiind urmarita, timp de cel putin un minut, la nivel national de aproximativ 5.441.000 de telespectatori, conform datelor furnizate de TNS - GB International.

Si teatru

Luni seara, TVR Cultural va invita la teatru. Se va juca "Othello - maurul din Venetia". Spectacolul lui Bocsardi Laszlo, realizat la Teatrul "Tamasi Aron" din Sf. Gheorghe, a castigat, in 2005, premiul UNITER pentru cel mai bun spectacol, cea mai buna regie si cel mai bun actor.

Duchovny canta

Dupa ce s-a ocupat indeaproape de "Dosarele X", David Duchovny intra din nou intr-o zona destul de periculoasa pentru el: muzica. Actorul vine la Saturday Night Live impreuna cu cea mai buna prietena a lui din copilarie: chitara primita de la tatal sau. Sambata seara veti fi martorii featuring-ului dintre P Diddy si chitaristul Jimmy Page, care vor canta impreuna melodia "Come with me".

media News

O NOUA STIRISTA LA N24. Dupa ce a prezentat stirile muzicale MTV si pret de sapte ani a lucrat in radio, Alexandra Minea s-a decis sa revina pe sticla. De data aceasta la pupitrul stirilor sportive ale postului N24. Mutarea Alexandrei la stirile sportive nu e tocmai intamplatoare. Frumoasa ieseanca este amatoare de baschet, sport pe care l-a practicat in liceu, dar si de fotbal, de pe vremea cand obisnuia sa urmareasca meciurile echipei nationale a Romaniei impreuna cu tatal ei. O puteti vedea in aceasta noua postura zilnic, la orele 12:45, 15:45, 20:45 si 22:45.
×