x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

de Cristina Ologeanu    |    21 Apr 2006   •   00:00
Telecomanda

Oana Zavoranu, in duet cu Pepe

ANTENA 1 / REVANSA STARURILOR / DIVERTISMENT / DUMINICA 20:30
In prima zi de Pasti, "Revansa starurilor" va imbraca haine de sarbatoare si va avea o editie cu totul speciala. Surpriza cea mare va consta in faptul ca Oana Zavoranu va fi invitata in emisiunea moderata de Pepe. Si nu oricum! Cei doi vor fi in tabere adverse, luptandu-se aprig sa castige puncte pentru echipa pe care o conduc. Din tabara Oanei vor face parte Monica Gabor, Nico, Madalina Manole, Oana de la Activ si Andreea Balan. De cealalta parte, Pepe tine "fraiele" echipei formate din Marcel Pavel, Radu de la O-Zone, George de la Body & Soul, Adrian Enache si Radu Zetu. La finalul emisiunii, Pepe si Oana vor interpreta in duet o melodie.

Pentru pitici

TVR 1 / MIC, DA’ VOINIC / DIVERTISMENT / SAMBATA 10:00
Emisiunea care promoveaza sportul printre cei mici propune de Pasti o intalnire cu vedetele Ilie Nastase, Cosmin Cernat si Monica Iagar, Leonard Doroftei, Vlad Enachescu, Raluca Moianu, Dana Razboiu, Irina Pacurariu. Acestea vor fi insotite si de copiii lor.

Gaina Gina si Nastase

ANTENA 1 / ANIMAT PLANET / DIVERTISMENT / LUNI 20:30
Deja celebra Gaina Gina din Animat Planet ajunge in studioul emisiunii "Iarta-ma", unde vine sa ii ceara iertare fostului sau stapan, Adrian Nastase, pentru ca, pe vremea cand locuia la Cornu, a prins-o cu poza lui Basescu sub aripa.

Razboiu(l) cu Topescu

TVR 1 / MESERIA - VEDETA / DIVERTISMENT / SAMBATA 14:20
Invitatul special al Danei la aceasta editie a emisiunii "Meseria-vedeta" nu este altul decat Cristian Topescu, comentator cu peste 5.000 de transmisii directe de la competitii europene la activ, cu sute de cronici sportive scrise, cu 6 Jocuri Olimpice de vara si 4 de iarna.

Chef la Branca - Costesti

ANTENA 1 / PIATA DIVERTIS / DIVERTISMENT / DUMINICA 21:45
In duminica Pastilor, veti avea parte de un cocktail special marca Divertis. Serialul "Felix si Otilea" in care joaca si Andreea Raicu a ajuns la episodul cu numarul doi. Tot in aceasta duminica in curtea Primariei din satul Branca - Costesti, toata pleiada de personaje politice romanesti isi va da intalnire la o cina speciala de Pasti.

Ritmuri populare

TVR 2 / DINCOLO DE CANTEC / FOLCLOR / DUMINICA 8:30
Cantaretii de muzica populara le vor ura romanilor "Hristos a Inviat!" duminica dimineata, in cadrul emisiunii "Dincolo de cantec". La intalnirea folclorica sunt invitati Irina Loghin, Elisabeta Turcu-Juverdeanu, Maria Vaduva, Emilia Bubulac, Valeria Arnautu, Viorica Macovei.

Geoana si Olteanu, in... Vacanta

PRO TV / VACANTA MARE / DIVERTISMENT / DUMINICA 20:30
In editia de duminica a emisiunii Vacanta Mare vor veni doi invitati cu totul si cu totul speciali: Mircea Geoana, presedintele PSD, si Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor. Mugur Mihaescu ii aduce lui Geoana un preot care sa-l spovedeasca tocmai in platoul emisiunii, punandu-i cele mai indiscrete intrebari. Bogdan Olteanu invata de la Erji, celebra femeie de serviciu de la Buftea, cum sa mature cat mai bine gunoaiele din politica.

Pavarotti canta pentru Angola

ACASA / CONCERT PAVAROTTI / MUZICA / SAMBATA 1:30
In noaptea de Inviere, iubitorii de muzica buna pot urmari la Acasa concertul "Pavarotti si prietenii pentru Angola". Organizat in scopuri caritabile, pentru refugiatii angolezi din Zambia, show-ul a avut loc in 2002 la Modena, in Italia. Pe scena vor mai fi prezenti Sting, Lou Reed, Grace Jones si Augusto Enriquez.

Trasniti… de Pasti

PRIMA TV / TRASNITI IN NATO / SERIAL / Marti 22:00
In unitatea NATO a trasnitilor se anunta prezenta unei echipe de televiziune care intentioneaza sa faca un material despre ce au soldatii unei unitati militare occidentale pe masa de Pasti. Motiv de agitatie. Pana la urma reportajul este anulat. Iepuras are un vis in care i se arata Duhul Sfant care ii spune ca va ramane insarcinata. Ea va cheltui banii veniti de la centru pentru masa de Pasti pentru fertilizare in vitro.

Miss la final

ANTENA 1 / DUMINICA IN FAMILIE / DIVERTISMENT / DUMINICA 15:30
Cea mai frumoasa si talentata mandra va fi premiata, de Pasti, la "Duminica in familie". In platoul emisiunii moderate de Mihaela Radulescu vor fi prezenti Dida Dragan, Mirabela Dauer, Daniela Condurache, Cornelia Ciobanu, Dan Dobos, Maria Buza, Marius Rizea, formatiile Hora si Rustic, Codrut Seres.

Din nou muzica

ACASA / CONCERT JAMES BLUNT / MUZICA / DUMINICA 18:30
In prima zi de Pasti, telespectatorii postului Acasa vor putea urmari concertul extraordinar sustinut de James Blunt intr-un cerc restrans, la BBC - Londra in noiembrie anul trecut. Spectacolul contine piese celebre de pe albumul "Back to Bedlam", inclusiv "High" si "You’re beautiful". (Cristina Ologeanu)

Stele mari la TVR 1

TVR 1 / STELE DE 5 STELE / DIVERTISMENT / DUMINICA 20:10 - LUNI 20:15
Ioana Moldovan si Cosmin Cernat au pregatit surprize... de 5 stele pentru editia de duminica si de luni! Pe post de iepurasi vor fi Nae si Vasile. Stela Popescu va povesti despre cozonacul de Pasti, iar Arsinel va va face partasi la o adevarata petrecere de sarbatori! Vor mai fi prezenti Jean Constantin, Rodica Popescu Bitanescu, George Mihaita, George Ivascu, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Tora Vasilescu si Valentin Teodosiu.

media NEWS

ULTIMUL EPISOD. In aceasta sambata se vor dezlega misterele din telenovela "Pacatele Evei" de la Acasa TV. Ultimul episod al productiei Media Pro Pictures se va difuza de la ora 20:30. Cum e si firesc, in acest episod, Eva afla cine este mama ei. Suparata, ea va incerca sa se razbune pe toata lumea. Ziua de sambata va fi dedicata acestei telenovele. Chiar si "Povestirile adevarate" vor fi dedicate serialului, telespectatorii vor putand urmari imagini inedite de la filmari.
×
Subiecte în articol: duminică pasti emisiunii divertisment