x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

18 Mai 2007   •   00:00

Virgil Ianţu revine la Prima TV in postura de prezentator al unei emisiuni de divertisment. "Te crezi mai deştept?" este un game-show atipic, care măsoară cunoştinţele adulţilor, acumulate in şcoala generală, astfel incăt să scoată in evidenţă cu căte informaţii au mai rămas aceştia din primii cinci ani de studiu.

Te crezi mai deştept?

Virgil Ianţu revine la Prima TV in postura de prezentator al unei emisiuni de divertisment. "Te crezi mai deştept?" este un game-show atipic, care măsoară cunoştinţele adulţilor, acumulate in şcoala generală, astfel incăt să scoată in evidenţă cu căte informaţii au mai rămas aceştia din primii cinci ani de studiu. Concurenţii se vor regăsi intr-o sală de curs, reamintindu-şi de perioada cănd erau elevi, in timp ce tratează subiecte deja invăţate, incepănd cu limba romănă, geografie, istorie, matematică, muzică sau sport şi pănă la artă şi ştiinţele naturii. Ei trebuie să răspundă la zece intrebări, cotate cu sume crescătoare, incepănd de la 5 RON, avănd şansa ca, după ce au parcurs toate cele zece trepte, să răspundă la o ultimă intrebare, care le poate aduce 100.000 RON. In cazul in care concurentul alege să renunţe sau dă un răspuns greşit şi este eliminat, el trebuie să privească in camera de filmat şi să spună: "Nu sunt mai deştept decăt un elev de clasa a V-a".

TE CREZI MAI DEŞTEPT? / Divertisment / Duminică 22:00 - PRIMA TV

Bune de măritat

Domnişoarele bune de măritat, avănd vărsta intre 18 şi 32 de ani, indiferent de zodie, culoarea părului, a ochilor, de kilograme, educaţie sau religie, au o singură dorinţă: să căştige inima unui bărbat şi să se mărite. Invitatul special al emisiunii este miliardarul Cristian Tănţăreanu.

ZIUA JUDECĂŢII / Divertisment / Miercuri   20:30 - ANTENA 1

Bar de zi

Ne putem imagina că mergem pe o stradă liniştită din Sibiu, o stradă din centrul istoric al oraşului, şi auzim deodată poveştile de viaţă ale celor care merg grăbiţi, ale celor care merg contemplănd, ale celor care se adună in "Bar de zi".

BAR DE ZI / Documentar / Marţi 23:30 - TVR 1

Arena Leilor

Cornel din Cluj vine cu propunerea de a crea o sursă alternativă de energie. Intenţia lui este să infiinţeze o unitate de producere a combustibilului ecologic, mai precis a microbrichetelor din rumeguş.

ARENA LEILOR / Reality-show / Joi 20:00 - TVR 2

Valorile unui politician

Intervievatul Cristinei Ţopescu este primarul Sectorului 1 din Bucureşti, Andrei Chiliman. Parcul Luigi Cazavillan, unul dintre cele mai frumoase parcuri din inima Bucureştiului, pentru care primarul Andrei Chiliman a apelat la specialişti in amenajări peisagistice şi la restauratori de monumente istorice, a fost punctul de pornire a interviului.

INTERVIURILE CRISTINEI ŢOPESCU / Talk-show / Sămbătă 13:00 - PRIMA TV

Cinemaniacii

Mădălina Roşca aduce in discuţie un film premiat cu Ursul de Aur la Berlin 2006: "Sarajevo, dragostea mea" (Bosnia/Herţegovina/Germania/Austria/Croaţia). Este un film controversat şi vorbeşte despre urmele dureroase lăsate in vieţile şi in sufletele oamenilor de războiul din Balcani. Il comentează doi oameni de film, originari din spaţiul ex-iugoslav: Sinişa Dragin (regizorul filmelor "In fiecare zi, Dumnezeu ne sărută pe gură" şi "Faraonul") şi Ivana Mladenovic (studentă la Facultatea de Film a UNATC).

CINEMANIACII / Divertisment / Sămbătă 11:30 - TVR 1

Norma Jean Baker

Acesta este numele adevărat al uneia dintre cele mai fascinante personalităţi din lumea filmului şi nu numai: Marilyn Monroe. La Tema de vineri, producătoarea Oltea Gărţoman impreună cu moderatorul şi realizatorul Florin Iaru au pregătit, conform tradiţiei emisiunii, două filme documentare şi un film artistic. Este vorba despre "Mărturii de dincolo de moarte: Marilyn Monroe, Marilyn, contraanchetă asupra unei morţi suspecte şi Norma Jean şi Marilyn (Marea Britanie - SUA 1996).   Â

TEMA DE VINERI / Divertisment / Vineri 19:30 - TVR CULTURAL

Medianews

Premiile Latin American Billboard. Acasă prezintă in exclusivitate duminică, 20 mai, de la ora 23:00, "Premiile Latin American Billboard Music 2007", cea mai spectaculoasă gală de muzică latino a anului acesta. Gazdele evenimentului au fost Marlene Favela, protagonista telenovelei "Zorro", impreună cu actorul şi căntăreţul Carlos Ponce. In plus, Acasă va difuza şi defilarea vedetelor pe covorul roşu: Gabriela Spanic şi Marlene Favela vor uimi prin ţinute incredibil de sexy, iar bomba serii va fi atunci cănd Paulina Rubio il va săruta pe buze pe Miguel Bose, cu care colaborează pentru noul său album.

×
Subiecte în articol: telecomanda