x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

15 Iun 2007   •   00:00

Grilă nouă la TVR 2. Incepănd de luni, 18 iunie, TVR 2 lansează grila de vară.

Copii-geniu:Mihaela a invitat patru copii romăni de geniu, care au căştigat recunoaşterea mondială pentru invenţiile spectaculoase, de la cei de la NASA.

Curat, murdar?:Din 18 iunie, Prima TV iţi curăţă casa şi te invaţă cum să păstrezi curăţenia, intr-un nou show de divertisment.

Medianews

Grilă nouă la TVR 2. Incepănd de luni, 18 iunie, TVR 2 lansează grila de vară.

In concurenţă cu vremea frumoasă care nu prea ţine oamenii in casă, postul TV a pregătit o "avalanşă" de filme, seriale şi emisiuni.

Măruţă işi mută garsoniera la malul mării. Revin indrăgitul serial "Farmece" (luni-miercuri 20:05), dar şi "Campionatul de comedie" (luni-vineri 19:35).

O altă surpriză se referă la B’estival, evenimentul muzical al verii in Romănia, pentru reflectarea căruia TVR 2 pregăteşte un program special. (A.V.P.)

TVR 1/Stele de 5 stele/Divertisment/Vineri 20:20

Ultimele... stele

Serile de 5 stele de la TVR 1 sunt incununate vineri cu o ultimă ediţie din acest sezon. Printre invitaţii Ioanei Moldovan şi ai lui Iulian Vrabete se numără: Carmen Trandafir, trupa Spin, Ana Mardare şi Tudy Zaharescu Danceband, Mitică Popescu şi Ileana Stana Ionescu.

PRIMA TV/Bătălia Sexelor/Reality-show/Joi 21:00

Bătălia finală

Sacrificiul. Aceasta este ultima sarcină impusă de fete. Dar nu numai pentru băieţi. Ci şi pentru ele. Timp de o zi, fiecare va trebui să facă anumite compromisuri. Care să le imbunătăţească relaţia. Unii reuşesc, alţii... pleacă acasă.

ANTENA 1/Duminica in familie/Divertisment/Duminică 15:30

Copii-geniu

Mihaela a invitat patru copii romăni de geniu, care au căştigat recunoaşterea mondială pentru invenţiile spectaculoase, de la cei de la NASA. In aceeaşi ediţie, Proconsul işi lansează un nou album, iar la rubrica "Jos pălăria" il veţi vedea pe Dragoş Bucurenci - "Salvaţi Delta".

REALITATEA TV/Bună dimineaţa,Romănia!/Matinal/Sămbătă-duminică 7:00

Stil in realitate

Matinalul Realitatea TV are o ofertă bogată. Ştiri, o... brumă de mişcare, meteo, ultimele tendinţe in modă (Stil in realitate), destinaţii de vacanţă, o pastilă de sănătate. Cele mai tari distracţii din oraş se-ntămplă la sfărşit. Diana Enache iţi spune unde, la "Rezervat pentru diseară".

PRIMA TV/Curat, murdar?/Reality-show/Luni 21:00

Curat, murdar?

Din 18 iunie, Prima TV iţi curăţă casa şi te invaţă cum să păstrezi curăţenia, intr-un nou show de divertisment. "Curat, murdar?" este emisiunea in care experţii in curăţenie vizitează 15 case pe care apoi le fac să arate lună. Aceştia vor cerceta amănunţit fiecare colţişor şi ungher al locuinţelor. Cum au ajuns casele respective in stadiul in care se află, vă vor mărturisi chiar proprietarii. Specialiştii vor inspecta locuinţele in lipsa gazdelor. Ei işi vor exprima părerea faţă de locul respectiv, printr-o descriere amănunţită a gradului de mizerie. Acestora li se vor alătura un doctor, care va măsura nivelul infestării bacteriene şi un şef de echipă de curăţenie, care investighează resursele necesare. Apoi vor intra in acţiune curăţătorii.

PRO TV/Ţaca-paca/Divertisment/Marţi 22:15

Show de improvizaţii

Din 19 iunie, cine e vedetă improvizează la Ţaca Paca, noua emisiune de la Pro TV. Vedete din muzică, teatru, film, televiziune sau sport sunt duse căt ai zice ţaca paca intr-un decor complet necunoscut lor. Fiecare ediţie Ţaca Paca are căte trei invitaţi care vor fi puşi, pe rănd, in faţa unei situaţii neprevăzute. Gazda acestei show-ului este Cătălin Bordea.

ANTENA 1/Baby varietăţi/Divertisment/Duminică 20:30

Baby Varietăţi

Cel de-al treilea show Baby Varietăţi va fi găzduit de Andreea Murgu, fetiţa care a cucerit publicul şi juriul celei de-a doua serii "Vreau să fiu mare... vedetă". Alături de ea, in calitate de coprezentator - Laurenţiu Duţă. Vedeta formaţiei 3 Sud-Est s-a arătat mai mult decăt incăntat să-i fie alături Andreei in această seară specială. Fiecare melodie va fi căntată live, iar invitaţii vor depăna cele mai haioase şi ciudate amintiri din copilărie. Andreea şi Laurenţiu vor interpreta in duet mai multe melodii.

×
Subiecte în articol: telecomanda