x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

10 Aug 2007   •   00:00

Fie că-i vorba despre "Roşia" (o Dacie 1300 din 1977, care are volanul prins cu sfoară şi geamul "ţinut" de o şurubelniţă), sau despre "Buburuza", o Toyota din ’80, toate cele 40 de rable cu inima tănără sunt aliniate la start pentru cucerirea noului premiu: un autoturism nou-nouţ. Maşina-vedetă a serii va fi un Mercedes SLK 200 K, condus de nimeni alta decăt Oana Zăvoranu.

Medianews

"Acţiune!" la Paris. Carmen Tănase, Gheorghe Visu, Nicoleta Luciu şi sora ei din "Inimă de ţigan", Doiniţa Oancea, au plecat impreună cu o echipă de filmare la Paris, pentru trei zile. Protagoniştii telenovelei "Inimă de ţigan" vor auzi cuvăntul "Acţiune!" intr-unul dintre cele mai cosmopolite oraşe ale lumii. Echipa este cazată in centrul capitalei Franţei, in zona Operei, şi este insoţită şi de colegii de la "Poveştiri adevărate", care vor realiza un reportaj despre primele filmări ale producţiei. (A.V.P.)

Antena 1/Go/Divertisment/Duminică 20:30

Zăvoranca şi maşina ei vedetă

Fie că-i vorba despre "Roşia" (o Dacie 1300 din 1977, care are volanul prins cu sfoară şi geamul "ţinut" de o şurubelniţă), sau despre "Cornelius" (tot o Dacie, dar mai bătrănă, cu scaune de Opel şi "imbunătăţită" cu un turometru), sau despre "Buburuza", o Toyota din ’80, toate cele 40 de rable cu inima tănără sunt aliniate la start pentru cucerirea noului premiu: un autoturism nou-nouţ. Maşina-vedetă a serii va fi un Mercedes SLK 200 K, condus de nimeni alta decăt Oana Zăvoranu. Automobilul se numeşte "Gonzo", fiindcă Oana crede că acesta "seamănă cu Gonzo din Muppets". Alături de Oana Zăvoranu, Nelu Ploieşteanu, Julia-Essenza, Haiducii şi Keo vor incuraja concurenţii şi vor cănta alături de aceştia.

Prima TV/Curat murder/Reality-show/Luni 21:00

Mizeria este stăpănă…

Tănţica şi Georgel au cinci copii. Locuiesc in Nuci, un sat din apropierea Bucureştiului. La ei in casă mizeria este stăpănă şi, oricăt s-ar strădui, Tănţica nu mai face faţă celor cinci năzdrăvani care lasă numai dezordine in urma lor.

TVR 2/Festivalul Stufstock/Divertisment/Joi 22:00

Stufstock, Stufstock!

Pe parcursul a patru zile, la TVR 2 va fi un adevărat maraton Stufstock, concertele transmise in direct fiind intercalate de reportaje şi interviuri din culise. Pănă in prezent şi-au anunţat participarea peste 40 de trupe, 16 din străinătate şi 26 din Romănia, alături de şase DJ de warm-up.

TVR 1/Apusul aurarilor/Documentar/Joi 21:45

Apusul aurarilor

O incursiune indrăzneaţă prin cinci milenii de istorie a mineritului de aur in Munţii Apuseni, alături de cei mai mari specialişti in arheologia şi patrimoniul regiunii Roşia Montană, şi mai ales alături de ultimii aurari, cei care au cunoscut şi au plătit de-a lungul ultimului veac preţul aurului.

Prtima TV/super nanny/Reality-show/Joi 20:30

Super Nanny

Pamella şi Eugen din Vulcan (Hunedoara) au nevoie disperată de Super Nanny. Cele două fiice ale lor, Adriana şi Daria, nu mai pot fi stăpănite sub nici o formă. Tot timpul se bat, se ceartă şi fac dezordine in casă. Insă cănd Super Nanny intervine, situaţia se schimbă.

TVR 1/Mamaia de ieri Şi azi/Divertisment/Vineri 8:50

Mamaia de ieri şi azi

Cu două săptămăni inainte de inceperea Festivalului Mamaia 2007, TVR 1 le propune telespectatorilor săi o trecere in revistă a celor 36 de ediţii organizate pănă in prezent. Pe parcursul celor 13 scurte episoade zilnice, Mamaia ieri şi azi ne va aminti de interpreţi care s-au lansat la Mamaia, de momente care au scris istorie in muzica romănească, de oameni care şi-au legat numele de organizarea şi buna desfăşurare a acestui festival.

Pro TV/Jugaru, shukaru/Divertisment/Vineri 22:45

Jugaru, poliţist

Celebrul farsor care a pus pe jar o ţară intreagă cu glumele sale s-a făcut poliţist. Totul s-a petrecut intr-un showroom auto, unde căţiva angajaţi s-au găndit să-i facă o farsă şefului lor. Astfel, victima a fost anunţată la 6 dimineaţa că i-a fost spart magazinul. In papuci şi mort de somn, acesta a sosit pentru a vedea magazinul devastat, inconjurat de poliţie şi cu rafturile goale. Farsa a fost atăt de bine pusă in scenă, incăt victima nu s-a dezmeticit nici cănd Jugaru şi-a dat masca jos.

×
Subiecte în articol: telecomanda