x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

09 Dec 2004   •   00:00

10 decembrie 2004

Doua variante de Divertis Show, in functie de rezultatul alegerilor

Click pentru a mari imaginea
Pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, grupul Divertis a decis sa fie "ca romanul: impartial".

Drept pentru care a inregistrat doua emisiuni. Pe 12 decembrie, in functie de rezultatele exit-poll-ului comandat de Antena 1 in urma caruia se va estima care dintre cei doi candidati va deveni presedinte, se decide ce varianta va fi transmisa pe post.

La fel vor sta lucrurile si in cazul rubricii "Blondele intreaba, brunetii raspunde", pentru care Jojo a stat de vorba cu ambii candidati la presedintia Romaniei, Adrian Nastase si Traian Basescu.

Talk-show-ul avand tema "Ce inseamna sa fii figurant politic" va face legatura intre lumea filmului si lumea politica, iar protagonist va fi... Charlion Iliescu. (Cristina Ologeanu)

.

Cum ajungi de la biscuiti la milioane de dolari

Click pentru a mari imaginea
Credeti ca se poate face avere din munca cinstita? Raspunsul il aflati in emisiunea "60 de minute cu Dana Deac". Patronul unei cunoscute fabrici de paste fainoase nu stia nimic despre arta culinara cand a decis sa-si deschida o afacere in domeniul alimentar.

Asa ca a studiat revistele cu retete si cartile de bucate si a descoperit cat de simplu se fac pastele: nu trebuie decat oua, apa si faina… Dupa cativa ani a ajuns in topul celor mai bogati 300 de romani! Si invitata din studio a Danei Deac a pornit de foarte jos. Acum si ea e milionara. Din afaceri cu alcool si produse alimentare. (Cristina Ologeanu)

.

Premiile "Dos De Oro"

Iubitorii telenovelelor vor avea un motiv de bucurie. Postul Acasa va transmite cele mai importante premii din industria telenovelelor venezuelene, echivalentul premiilor mexicane "Tv y Novelas". Cea mai recenta decernare a Premiilor "Dos De Oro" a sarbatorit in acelasi timp 50 de ani de la infiintarea postului tv venezuelean RCTV. Festivitatea a avut loc in capitala Venezuelei, Caracas. Pe scurt, o noapte plina de glamur, stralucire si multe, multe vedete pe metru patrat. Pe lista celor care au cantat: Daniela Alvarado, Pilar Montenegro, Carlos Baute. La eveniment au participat printre altii: Gabriela Spanic, Juan Pablo Raba, Emma Rabbe, Catherine Siachoque, Norkis Batista, Rosalinda Serfaty, Hilda Abrahamz. Premianti? "Valentina, grasuta mea frumoasa", cu sase premii adjudecate. Un alt premiant al serii a fost Ricky Martin. (C.O.)

.

Giovanna si Reynaldo, la Oana Zavoranu

Click pentru a mari imaginea
In cadrul emisiunii "Corazon Latino" de duminica, 12 decembrie, telespectatorii vor avea ocazia sa urmareasca o poveste foarte interesanta.

Este vorba despre filmul "Rio ma iubeste!" cu Giovanna Antonelli si Reynaldo Gianecchini in rolurile principale.

Dupa un an de cand a pus capat unei relatii de lunga durata, Laura se gandeste sa isi incerce norocul la o agentie matrimoniala.

Ea este foarte atragatoare, dar singura la o varsta "primejdioasa": 30 de ani. (Cristina Ologeanu)

.

Povesti trasnite din guritele copiilor

Click pentru a mari imaginea
Portia saptamanala de lucruri trasnite spuse de copii il are in prim-plan pe Florian din Mioveni. Micutul va reusi sa-l impresioneze pe Virgil cu interpretarea de exceptie a povestii "Danila cel istet". Andrei, care are deja o "iubita", va recunoaste ca ii plac fetele si ca este un romantic incurabil. Fetitele nu se lasa mai prejos! Ana Maria, care vrea sa devina actrita, va recita o poezie compusa de… ea. Ana Maria va face si un anunt important pentru tara: cauta un baiat care sa-i fie prieten. Nu va lipsi un nou reportaj "Departe de carte", cu Daria Podaru. (Cristina Ologeanu)

.

Pitestiul lui Robert Turcescu

Pe Emil Hurezeanu, realizatorul emisiunii "Romania mea", il veti vedea in aceasta sambata plimbandu-se pe strazile Pitestiului. Nu pentru un reportaj de calatorii, ci pentru a cunoaste orasul vazut prin ochii unuia dintre cei mai renumiti cetateni ai orasului: Robert Turcescu. Cunoscutul realizator tv il poarta pe Emil Hurezeanu pe strazile orasului, dezvaluindu-i "harta afectiva" a Pitestiului sau. Conversatia trece de la evolutia profesionala a lui Robert Turcescu la pasiunea pentru rock. (C.O.)

.

"Toyota Cup" isi desemneaza castigatorii anului 2004

Duminica, la amiaza, TVR 1 transmite, in direct de la Tokyo, finala Cupei Intercontinentale la fotbal ("Toyota Cup"), editia 2004. Mult-ravnitul trofeu va fi disputat de echipele FC Porto (Portugalia), castigatoarea "UEFA Champions League", si Once Caldas (Columbia), echipa care a intrat in posesia trofeului "Copa Libertadores", din America de Sud. Cupa Intercontinentala, a carei finala din 1986 a fost disputata si de Steaua Bucuresti si River Plate a ajuns la cea de a-23-a editie. (Radu Popa)
×