x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telefonul lui Amy Winehouse, "spart" de tabloide

Telefonul lui Amy Winehouse, "spart" de tabloide

26 Iul 2011   •   10:51
Telefonul lui Amy Winehouse, "spart" de tabloide

Telefonul cantaretei Amy Winehouse si dosarele medicale ale acesteia au fost accesate ilegal de tabloide. Charles Lavery, fost jurnalist la publicatia scotiana Sunday Mail, a scris pe blogul sau personal ca parintii cantaretei si fostul ei iubit, Blake Fielder-Civil, au fost luati in vizor de tabloide. In plus, de 'atentia' tabloidelor nu a scapat nici fratele lui Amy, Alex, telefonul si datele personale ale acestuia fiind scanate de jurnalisti, relateaza msnbc.msn.com.

Charles Lavery a spus ca respectivele publicatii, ale caror nume nu le-a mentionat, foloseau aceasta practica in timpul vietii lui Amy pentru a afla din timp la ce clinica de dezintoxicare urmeaza sa fie internata. Asfel stiau dinainte unde sa trimita fotografii pentru a o surprinde pe cantareata. Deoarece Lavery nu a specificat numele vreunui tabloid mentionat, nu se stie daca este vorba de recent inchisa publicatie News Of The World.

Amy Winehouse a murit sambata in apartamentul ei din Londra, cauza mortii nefiind inca descoperita. Cantareata va fi incinerata astazi, dupa o slujba funerara care va avea loc intr-un cadru restrans, la care vor participa doar membrii familiei si prietenii apropiati.

×