x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Thalia dă lecţii despre frumuseţe

Thalia dă lecţii despre frumuseţe

31 Aug 2007   •   00:00

Solista şi actriţa mexicană de succes Thalia a lansat recent in Statele Unite cartea "Thalia: belleza! lessons in lipgloss and happiness", lucrare publicată de Chronicle Books atăt in engleză, căt şi in spaniolă.

Solista şi actriţa mexicană de succes Thalia a lansat recent in Statele Unite cartea "Thalia: belleza! lessons in lipgloss and happiness", lucrare publicată de Chronicle Books atăt in engleză, căt şi in spaniolă. Interpreta celebrei piese "Amor a la mexicana" dezvăluie in această carte secretele frumuseţii sale şi abordează teme precum igrijirea pielii, a părului, machiajul, dar şi frumuseţea interioară, sfaturile ei bazăndu-se atăt pe experienţa personală, căt şi pe trucurile invăţate de la cosmeticienii cu care a luat contact de-a lungul timpului.

Ozzy şi Angelina Jolie - staruri dependente de sex

Intr-un top al starurilor dependente de sex realizat de entertainmentwise.com, rockerul Ozzy Osbourne s-a clasat pe primul loc. In 2006, soţia rockerului, Sharon, declara: "Este ca un iepuroi. Facem sex in fiecare seară. In fiecare noapte. Uneori ii mai explic că sunt obosită, insă Ozzy nu este obosit niciodată". Fostul solist Black Sabbath este urmat de Amy Winehouse. In clasament au mai fost incluşi actori precum Charlie Sheen (care se măndreşte cu o listă-record de peste 5.000 de "iubite") sau Michael Douglas. Nici Paris Hilton, Lindsay Lohan sau Britney Spears nu lipsesc din peisaj. Printre celebrităţi au mai fost amintiţi: fostul preşedinte al Statelor Unite, Bill Clinton, Angelina Jolie, Mel B, Jack Nicholson, Robbie Williams sau "sex-machine" - James Brown.

Rănită in timpul filmărilor

Actriţa Jessica Simpson s-a rănit la nas cu o armă in timpul filmărilor la "Major Movie Star", noul proiect cinematografic in care apare. Jessica interpretează rolul unui star de la Hollywood inrolat in armată. Pentru acest rol, ea s-a antrenat căteva luni. In ciuda umflăturii şi a durerii, ea a ales să-şi facă in continuare cascadoriile. Conform tabloidului "The National Enquirer", echipa de filmare a peliculei in care joacă actriţa este la un pas de disperare. Colegii de platou ai blondinei spun că aceasta se plănge din orice, ţipă şi injură ca la uşa cortului. Mai mult, Jessica şi-a angajat patru asistenţi şi un şofer.

Streisand vrea să revină pe ecrane

Barbra Streisand işi doreşte o ultimă apariţie pe marile ecrane, intr-un film cu totul special. Asta se va intămpla după ce termină lucrările la reşedinţa sa din California. Soţul actriţei, James Brolin, mărturiseşte că Barbra se găndeşte la o revenire pe marile ecrane intr-un film de dragoste despre două persoane infectate cu HIV. Anul trecut ea a revenit şi in lumea muzicală, cănd a lansat primul turneu din ultimii zece ani şi totodată cel mai mare din cariera sa muzicală.

Samuel L. Jackson, luat drept vagabond

Actorul Samuel L. Jackson a fost confundat cu un vagabond după ce a părăsit pentru căteva minute platourile de filmare ale noului său film. El a ieşit pe stradă in Los Angeles costumat şi machiat ca un cerşetor, intrucăt rolul său din "Ressurecting The Champ" este cel al unui fost campion de box rămas pe drumuri. Actorul povesteşte amuzat păţania. "Căţiva oameni fără adăpost au intrat in vorbă cu mine, crezănd că sunt de-al lor. Chiar am fost cu ei la un adăpost să-mi dea de măncare."

×
Subiecte în articol: star news