x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tom Hanks, pierdut in aeroport

Tom Hanks, pierdut in aeroport

10 Feb 2005   •   00:00

VIDEO & DVD
Va propunem comedia superba "Terminalul", cu Tom Hanks in rolul principal. Regia este semnata de inegalabilul Steven Spielberg. "Terminalul" spune povestea lui Viktor Navorski (Tom Hanks) venit din Europa de Est sa viziteze New York- ul. In timpul zborului, in tara sa are loc o lovitura de stat. Viktor aterizeaza la Aeroportul John F. Kennedy avand un pasaport care nu mai este valabil si ca atare nu are voie sa intre in Statele Unite si trebuie sa traiasca in terminalul aeroportului pana ce razboiul de acasa se va fi terminat. In timp ce saptamanile si lunile se scurg, Viktor descopera un univers complex si comprimat in acelasi timp, o lume eterogena cu lucruri si situatii absurde, cu generozitate, ambitii, haz si chiar romantism. Viktor are un conflict cu Frank Dixon, directorul aeroportului, cel care considera ca problema est - europeanului este strict birocratica si ca atare nu o poate rezolva, dar in acelasi timp este disperat sa scape de el. Acum, prins in lumea complexa si amuzanta din interiorul aeroportului, Victor isi face prieteni, isi ia o slujba, gaseste dragostea, iar in final descopera insasi America.

Suport: VHS si DVD

An: 2004

Genul: comedie romantica

Regie: Steven Spielberg

Cu: Tom Hanks, Catherine Zeta-Jones, Stanley Tucci

Top Gun

Cand simti nevoia de viteza, nu te poti duce decat intr-un singur loc: Top Gun, scoala de elita a Marinei americane, cu cei mai buni piloti din lume, si filmul care a definit o noua specie de blockbuster. In rolul care l-a transformat in cea mai mare vedeta a lumii, Tom Cruise este Maverick, pilotul care zboara din instinct, fara sa respecte regulile si care trebuie sa-si infrunte demonii pentru a reusi intr-o lume unde locul 2 nu exista.

Furia din ring

Franta. In arondismentul 13 din Paris, o tanara asiatica si un francez de origine spaniola tin sa se iubeasca cu orice pret, in ciuda si impotriva tuturor. Puterea dragostei lor va sparge toate regulile stabilite. "O poveste in care boxul thailandez da nastere unei tragedii. Regizorul Karim Dridi se impune in mod clar ca un cineast unic", scrie despre productie publicatia "The Score".
×