x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Trăistariu are Porsche

Trăistariu are Porsche

24 Aug 2007   •   00:00

Maşina-vedetă a ediţiei de duminică a eimisuniii "GO!" va fi Porsche-ul Boxter deţinut de Mihai Trăistariu, un fan cunoscut al maşinilor sport, care a scos de sub saltea nu mai puţin de 60.000 de euro pentru această "bijuterie".

ANTENA 1/Go!/ Divertisment/Joi 20:30

In această ediţie se intrec "Căzănel" (o Dacie 1310 din 1972, despre care proprietarul spune că a fost scoasă din noroi de un cal nărăvaş, care, speriat de claxonul maşinii, s-a aşezat cu fundul pe maşină şi n-a mai vrut să se urnească), "Furia şoselelor" (o Lancia Beta Coupe din 1976, de care proprietarul e foarte măndru, deoarece nimeni nu ghiceşte marca), "Baba" (un Renault vechi, "o băbuţă beţivă", care a mers de căteva ori cu ţuică in loc de apă, din cauză că şoferiţa a incurcat... borcanele) şi "Cotoarba"(o Dacie din 1971, preferata proprietarului, deoarece "e imprevizibilă, zilnic imi pregăteşte alte surprize... Am o viaţă tare palpitantă cu Cotoarba mea"). Maşina-vedetă a ediţiei va fi Porsche-ul Boxter deţinut de Mihai Trăistariu, un fan cunoscut al maşinilor sport, care a scos de sub saltea nu mai puţin de 60.000 de euro pentru această "bijuterie". Alături de Mihai Trăistariu, Andra, Aneta Stan, Marius Mihalache si Jasmine vor incuraja concurenţii, vor impinge la nevoie maşinile care dau semne de oboseală şi vor cănta alături de aceştia.

PRIMA TV/Curat, murder/Reality-show/Luni 21:00

Final de... curăţenie

"Curat, murdar" intră pe ultima sută de metri. Ultima emisie a primului sezon prezintă stadiul şocant in care a ajuns atăt un apartament, căt şi proprietara acestuia, in vărstă de 84 de ani.

ACASĂ/De 3X femeie/Divertisment/Duminică 17:30

Mihaela Tatu a plecat la mare, in Eforie Nord, pentru a petrece o zi alături de omul de afaceri Dorel Onaca, la casa de vacanţă a acestuia. La cei 42 de ani, Dorel Onaca este senator, scafandru şi maestru in karate. El are centură neagră cu 6 dan şi i-a facut Mihaelei o demonstraţie de mănuire a suliţei.

TVR 1/Mamaia 2007/Concert/Miercuri-vineri 20:20

Mamaia... folcloric

După incheierea Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia 2007, romănii vor mai zăbovi pe litoral, măcar prin intermediul micilor ecrane: in perioada 29-31 august, in acelaşi loc, se va desfăşura

Festivalul Căntecului şi Dansului Popular Mamaia 2007. Prezintă Iuliana Tudor.

TVR 1/Afacerea/Imre Nagy/Documentar/Duminică 17:40

Filmul urmăreşte soarta liderului revoluţiei ungare din momentul in care atotputernicul Hrusciov hotărăşte ca acesta să fie arestat şi trimis in Romănia, sub paza serviciilor secrete romăne. Documentarul a fost distins cu Premiul Special al Juriului A.P.T.R.

TVR 2/Campionatul mondial de atletism/Sport/Sămbătă  1:00

CM de Atletism

In perioada 25 august - 2 septembrie, TVR 2 va aloca un spaţiu extins transmisiilor in direct ale celor mai importante probe şi momente din desfăşurarea Campionatului Mondial de Atletism de la Osaka. Din cauza diferenţelor de fus orar, multe transmisiuni vor fi la ore tărzii in noapte, insă iubitorii atletismului vor avea in program şi probe care se desfăşoară pe parcursul zilei, comentariul fiind asigurat de Andi Vilara.

PRIMA TV/Super nanny/Reality-show/Joi 20:45

Super Nanny

Chiar dacă are numai 4 ani, Ana Maria ştie cum să-şi atingă scopul. Dacă nu ii merge cu linguşeli, atunci incearcă ţipetele şi tăvălelile. Ştie că aşa sigur va primi ceea ce vrea. Nici fratele ei, Mihai de 14 ani, nu este mai breaz. Super Nanny a simţit că cei doi fraţi au nevoie de puţină disciplină. Şi le-a sărit imediat in ajutor.

Medianews

SCHIMB DE VEDETE. Pentru a-i ajuta pe copiii orfani, producătorii reality-show-ului "Schimb de mame" vor să realizeze, din toamnă, şi ediţii cu vedete. "Ideea nu se vrea una pur comercială, ci dimpotrivă, ceea ce se ascunde in spatele acestui proiect este dorinţa să-i ajutăm pe căţiva copii orfani, aflaţi sub oblăduirea părintelui Tănase de la Valea Plopului. Mai exact, vedetele prezente in emisiune işi vor dona onorariul acestor copii şi vor incerca să atragă şi alte donaţii", spune Victor Gheorghiţă, producătorul emisiunii de la Prima TV. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: telecomanda