x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Trei Doamne şi toate trei

Trei Doamne şi toate trei

14 Sep 2007   •   00:00
Trei Doamne şi toate trei
Sursa foto: MICHAEL PROBST/

Un bărbat trece prin faţa a trei maşini Mini, care par să fie infipte in nisip ca o instalaţie exterioară expoziţiei organizate in cadrul Tărgului Auto Internaţional de la Frankfurt.

Un bărbat trece prin faţa a trei maşini Mini, care par să fie infipte in nisip ca o instalaţie exterioară expoziţiei organizate in cadrul Tărgului Auto Internaţional de la Frankfurt. Salonul Auto se desfăşoară pănă la data de 23 septembrie şi reuneşte principalii producători mondiali de automobile şi piese de schimb. Organizatorii se aşteaptă la participarea a peste 1.080 de expozanţi.

Avertisment - Povestea unei morţi absurde

Intr-o duminică, o femeie a plecat, insoţită de nişte prieteni, intr-o excursie cu barca. A luat cu ea şi nişte cutii de suc. Următoarea zi, luni, a fost primită la unul din spitalele bucureştene, iar miercuri a murit. Autopsia a scos la iveală o leptospiroză (cu simptome de febră ridicată, faţă palidă şi hemoragii) provocată de o băutura la cutie care a fost consumată fără pahar. Examinarea cutiilor a confirmat că acestea au fost infectate cu urină de şoarece, in consecinţă cu leptospire. Capacele cutiilor de băuturi sau de conserve sunt mai contaminate decăt capacele WC-urilor publice, arată un studiu realizat de INMETRO.

L-au ales - John Stewart, din nou la Oscaruri

Comedianul John Stewart va fi amfitrionul premiilor Oscar. Ceremonia este programată pentru 24 februarie 2008 şi se anunţă una dintre cele mai controversate din istorie. John Stewart a mai găzduit ceremonia de decernare in 2006, cănd a impresionat prin

dezinvoltură şi glume savuroase. Intr-o declaraţie acordată Reuters, Stewart afirma glumind că se aşteaptă la alte oportunităţi similare in viitor: "Sunt incăntat pentru că am fost invitat să găzduiesc pentru a doua oară Premiile Academiei, pentru că, ştiţi cum se zice, a treia oară e o adevărată minune."
(Petre Flueraşu)

Â

Sănge şi dragoste - A vrut să-i injecteze "iubire"!

Un bărbat din Cambogia a fost arestat după ce a injectat o femeie cu săngele lui, intr-o incercare disperată de a o face să il iubească. Tănărul (22 de ani) fusese coleg de clasă cu victima, o tănără de 21 de ani. In urmă cu ceva timp, el a incercat să se apropie de fată, dar fără vreun rezultat. Avansurile nu i-au fost acceptate aşa că, pănă la urmă, a recurs la altă metodă. Miercuri, in timp ce fata se intorcea de la şcoală, băiatul i-a injectat săngele in zona şoldului, crezănd că astfel o va impresiona. Tănărul este reţinut de poliţie, iar acuzaţiile urmează să fie formulate in zilele următoare. (Petre Flueraşu)

Lista de onoare - Cel mai bine imbrăcate vedete

In topul celor mai bine imbrăcate vedete (in 2007), revista People a plasat-o pe primul loc pe Beyonce Knowles, devansăndu-le, astfel, pe actriţele Cameron Diaz, Katie Holmes şi Penelope Cruz. La polul opus, titlul de cel mai prost imbrăcată vedetă a fost "căştigat" de noua "Bond girl" Eva Green, in timp ce Britney Spears s-a ales cu titlul de "vedeta cu cel mai şocant moment din modă", atunci cănd a ales să se tundă la zero. Jessica Biel, Drew Barrymore, Reese Whiterspoon, Gwen Stefani şi Ali Larter au completat clasamentul celor 10 vedete al căror gust vestimentar a fost lăudat de revista People.

×
Subiecte în articol: magazin