x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tricotajele revin la modă

Tricotajele revin la modă

de Adriana V. Paduraru    |    14 Noi 2008   •   00:00

Se poartă culorile vibrante: roşu electric, portocaliu ars, turcoazul



Cine spune că dacă a venit frigul trebuie să ne înfofolim în haine deloc atrăgătoare. Putem fi şic şi ultrasofisticate, elegante, dar în acelaşi timp să ne simţim şi bine purtând tricotaje. Suprapunerile acestora pe materiale vaporoase creează o alură feminină. Bluzele de caşmir cu decolteul adânc în formă de V, vestele şi topurile cu umeri largi având cusături ce creează efecte vizuale complexe sunt piesele "must have" ale acestui sezon. Ne recomandă aceste lucruri specialiştii "Olsen", prin colecţiile: "Grand Central", "Metropolitan" şi "Day and night".

JACHETELE, OUT. Doamnelor, dacă vreţi să fiţi în pas cu moda, renunţaţi la jachete. Toamna aceasta sunt "must have" cardiganele. Fie că sunt lungi, fie că sunt scurte, cardiganele sunt elegante. În plus pot fi adaptate la ţinutele office, fiind comode şi potrivite în orice moment şi situaţie.

TONURI.
Cât priveşte culorile, daţi frâu liber imaginaţiei. Se poartă culorile vibrante: roşu electric, portocaliu ars, vişiniu. Turcoazul puternic este, de asemenea, culoarea-vedetă a sezo-nului. Combinat cu tonuri de gri şi champagne, cu discreţie şi subtilitate, creează un stil neconvenţional pentru femeile îndrăzneţe. Puteţi încerca cu încredere fuchsia sau albastru electric, culori ce te încarcă însă cu energie şi optimism.

Nu trebuie uitate nici accesoriile. Şi la acest capitol avem voie să ne "jucăm". Combinaţiile inedite de fluturaşi, elemente metalice, cravate, mărgele strălucitoare şi broderii dau naştere unui look feminin şi nonconformist.


NEWS

Noua Jackie Kennedy. Stilul vestimentar al primei doamne Michelle Obama a stârnit admiraţia criticilor de modă. Aceştia sunt de părere că soţia lui Barak Obama are un deosebit simţ al culorilor şi aşteaptă cu nerăbdare să vadă ce anume va intra şi ce va ieşi din garderoba lui Michelle în următoarele luni. Una dintre cele mai comentate rochii îmbrăcate de prima doamnă a fost cea din noaptea alegerilor, o combinaţie de roşu ca focul şi negru, creaţie semnată Narcisco Rodriguez, care a dezvăluit personalitatea vulcanică a lui Michelle. Nu a fost tocmai o alegere inspirată, dacă e să dăm crezare specialiştilor, dar tot vocile avizate au prorocit că la Casa Albă a sosit o urmaşă a lui Jackie Kennedy, tânără mamă a doi copii, o femeie care ştie cum să atragă atenţia lumii prin bun gust şi ţinută. Creaţiile pe care Michelle Obama le-a purtat pe parcursul campaniei electorale au fost atent monitorizate, iar concluzia este pozitivă. De cele mai multe ori, doamna Obama a fost apreciată de critici. Este interesant de văzut dacă prima doamnă va continua să opteze şi pe mai departe pentru ţinute ale unor creatori mai puţin pretenţioşi, ca preferata ei Maria Pinto, ale cărei vânzări au crescut cu 45% de când o are clientă pe Michelle Obama, sau dacă se va orienta către nume ca Yves Saint Laurent sau Carolina Herrera. (Oana-Maria Bâltoc)

×
Subiecte în articol: life & style