x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un american a găsit un cap de şarpe în farfuria cu brocoli

Un american a găsit un cap de şarpe în farfuria cu brocoli

10 Mai 2009   •   00:00
Un american a găsit un cap de şarpe în farfuria cu brocoli

Jack Pendleton a descoperit un cap de şarpe în mâncarea servită la un cunoscut restaurant american din New York, conducerea localului fiind sigură că este vorba de un act de sabotaj, transmite AFP, citată de Mediafax.

Conducerea lanţului Carlson, proprietar al restaurantelor TGI Friday's, a anunţat că a adus fapta la cunoştinţa poliţiei din New York, în urma unei anchete interne.

Incidentul a avut loc duminica trecută, când un client al restaurantului a prezentat farfuria sa cu brocoli unui chelner, plângându-se că a descoperit în ea ceea ce credea că e o ciupercă. Drept urmare, TGI Friday's a eliminat mâncărurile cu brocoli din meniu chiar de a doua zi şi a declanşat o anchetă internă pentru a stabili ce era în farfuria clientului.

Analizele efectuate de cercetătorii unui laborator independent au stabilit că obiectul din farfurie era un cap de şarpe, pus acolo după prepararea mâncării.

Purtătorul de cuvânt al lanţului Carlson a declarat că reprezentanţii restaurantului cooperează în permanenţă cu autorităţile pentru a afla cine a fost în spatele incidentului.

Clientul care a descoperit capul de şarpe a spus că nu are de gând să dea în judecată TGI Friday's.

×
Subiecte în articol: magazin