x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un bărbat trece prin chinurile facerii! Prezentator de radio, pus să suporte simularea unui travaliu, după ce a pierdut un pariu (VIDEO)

Un bărbat trece prin chinurile facerii! Prezentator de radio, pus să suporte simularea unui travaliu, după ce a pierdut un pariu (VIDEO)

23 Mai 2014   •   14:46
Un bărbat trece prin chinurile facerii! Prezentator de radio, pus să suporte simularea unui travaliu, după ce a pierdut un pariu (VIDEO)

Tom Evans, prezentatorul unui mantinal la postul de radio britanic Heart FM a fost legat de electrozi şi pus să suporte contracţii similare cu cele pe care le simt femeile în timpul naşterii, în urma unui pariu pe care l-a pierdut.

Tom Evans prezintă emisiunea matinală Heart Breakfast alături de colegul său, Jack şi colega sa, Nicola.

Pentru că Nicola este în concediu, pentru a păstra o "tuşă feminină" în emisiune, Tom şi Jack au fost supuşi la mai multe competiţii, pierzătorul urmând să fie conectat la electrozi şi să treacă prin dureri similare cu cele provocate de contracţiile naşterii.

Probele au constat într-un chestionar cu întrebări privind probleme strict feminine, câştigat de Jack, într-o probă de recunoaştere a unor sunete familiare femilor.

Pentru departajare, cei doi au fost puşi să se întreagă la o probă de alergare în pantofi cu tocuri cui, în urma căreia Tom Evans, pierzătorul, a primit sarcina de a experimenta durerile facerii.

Prezentatorului radio i s-au montat electrozi pe abdomen, fiind supus, rând pe rând, la "contracţii" care să imite diferitele faze ale naşterii.

Dacă la început Tom pare să suporte destul de bine durerile, spre final acesta se plânge că scapă vânturi fără să vrea şi îi cere unui coleg să-l ţină în braţe, pentru ca apoi să încerce să fugă din patul "naşterii".

De menţionat că această procedură nu simulează decât anumite aspecte ale naşterii. În plus, Tom Evans a scăpat cu doar câteva minute de "travaliu".

 Un bărbat trece prin chinurile facerii

×
Subiecte în articol: nastere contractii travaliu