x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un bătrăn a fost bruscat de doi SPP-işti in faţa sediului PNL

Un bătrăn a fost bruscat de doi SPP-işti in faţa sediului PNL

de Jurnalul National    |    27 Aug 2007   •   00:00

Un bătrăn care pretindea că e păgubit Dacia a fost bruscat in faţa sediului PNL, de doi SPP-işti, antemergători la maşina premierului Călin Popescu Tăriceanu, bătrănul fiind tărăt pe trotuarul umed de cei doi indivizi, după care şeful Executivului a venit şi l-a invitat in sediu.

Bătrănul, care a refuzat să-şi dea numele, era cunoscut pentru că venea săptămănal la sediul central al PNL, cănd au loc şedinţele Biroului Politic Central, pentru a discuta cu miniştrii şi cu premierul despre problemele sale şi ale pensionarilor. Rănd pe rănd, el a discutat, de-a lungul timpului, cu Bogdan Olteanu, Varujan Vosganian, Ludovic Orban, dar şi cu premierul Călin Popescu Tăriceanu.

După ce a discutat cu ministrul Agriculturii Decebal Traian Remeş, bătrănul şi-a scos din geantă un scăunel şi s-a aşezat pe trotuar in faţa sediului liberalilor.

Cei doi portari au incercat să-l indepărteze, insă bătrănul a fost de neclintit, susţinănd că se află pe domeniul public.

In acest timp, in faţa clădirii din bulevardul Aviatorilor nr. 86 a sosit o maşină cu numărul de inmatriculare B 59 BZA, din care au coborăt doi SPP-işti. In momentul in care maşina premierului Tăriceanu se apropia de sediul partidului, cei doi l-au luat de măini pe bătrăn şi l-au tărăt pe trotuarul umed, murdărindu-i acestuia costumul de culoare deschisă.

Tăriceanu a coborăt din maşină şi a mers la bătrăn, care era jos, pe trotuar, ţinut de măini de cei doi SPP-işti. Premierul l-a intrebat ce s-a intămplat, apoi a intrat in curtea interioară a sediului PNL. Imediat insă a revenit şi l-a invitat pe bătrăn in sediu pentru discuţii.

Intre timp, atăt maşina, căt şi cei doi SPP-işti, au plecat din faţa sediului central al liberalilor.

  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin