x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un concurent şi-a cerut prietena de soţie pe scena X Factor

Un concurent şi-a cerut prietena de soţie pe scena X Factor

27 Iul 2012   •   13:00
Un concurent şi-a cerut prietena de soţie pe scena X Factor

Tinerii se simt atat de bine in platourile X Factor, incat concurentii gasesc aici mediul propice pentru a face tot felul de lucruri, care mai de care mai nebunesti.

Surany Botond, un tanar de 23 de ani, cu o carisma aparte (si un tatuaj masiv pe picior), a fost intrebat direct de Cheloo: “Esti concurentul cu factorul X. Ai luat premiul, ce vei face cu el?'.

Raspunsul tanarului a fost surprinzator: “Ii voi cheltui pe toti cu prietena mea!'. Iar Delia, curioasa ce ar determina un barbat sa faca acest gest pentru femeia iubita, a chemat-o pe tanara pe scena. A urmat un moment siropos, ce a starnit lacrimile unor fete emotionate din public, dar si indiferenta lui Cheloo: Surany si-a cerut prietena in casatorie, direct pe scena X Factor Cluj Napoca.

Delia a fost impresionata profund, atat de mult incat i-a propus lui Bittman sa le fie nasi: “Ce ziceti? Vreti sa fiti finutii nostrii?'.

Un scenariu de vis, la care toate fetele viseaza si o poveste cu un happy end: fata a zis “da', dar Cheloo…BA! “Ai un NU pentru atitudinea asta de LOVER. Consider ca nu trebuia sa faci asta aici, este un lucru ce se face in particular. Canti foarte bine, ai trecut, insa eu nu pot sa admit asa ceva'.

“Ai un viitor. Scriem istoria muzicii acum!', a spus Bittman despre fericitul concurent.

×