x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun UN MILION DE DOLARI pentru ROCHIA ALBASTRĂ a Monicăi Lewinsky. Cine vrea să plătească această sumă FABULOASĂ

UN MILION DE DOLARI pentru ROCHIA ALBASTRĂ a Monicăi Lewinsky. Cine vrea să plătească această sumă FABULOASĂ

11 Mai 2015   •   11:15
UN MILION DE DOLARI pentru ROCHIA ALBASTRĂ a Monicăi Lewinsky. Cine vrea să plătească această sumă FABULOASĂ

Un muzeu din Las Vegas este gata să dea un milion de dolari pe rochia albastră a Monicăi Lewinsky, ajunsă celebră în 1998, în timpul scandalului 'Monicagate'. Atunci a fost dezvăluită legătura 'nepotrivită' dintre Bill Clinton, pe atunci preşedinte, şi tânăra stagiară de la Casa Albă Monica Lewinsky, scrie luni 20 minutes.fr. 

Rochia 'pătată' cu ADN-ul şefului administraţiei americane a fost în acea perioadă o dovadă crucială în confirmarea relaţiei pe care Clinton o negase. Ea este dorită acum de Las Vegas Erotic Museum pentru o expoziţie despre 'relaţiile private ale persoanelor la putere', i-a scris Victoria Hartmann, director executiv al instituţiei, fostei stagiare, acum în vârstă de 41 de ani. Muzeul vrea să expună rochia alături de 'alte obiecte de natură intimă' care i-au aparţinut lui Gennifer Flowers, actriţă care afirmă că a avut şi ea o legătură cu soţul lui Hillary Clinton. 

Şi anul trecut Muzeul Erotismului i-a oferit Monicăi Lewinsky 250.000 de euro pentru rochie, imediat după apariţia în Vanity Fair a unui interviu luat fostei stagiare, în care aceasta spunea simbolic că vrea să 'îngroape rochia albastră'. Nu este sigur însă că cel mai bun mijloc de a o uita este să o vândă unui muzeu, încheie 20minutes.fr.

×