x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vacanţă shukară

Vacanţă shukară

de Adriana V. Paduraru    |    15 Aug 2008   •   00:00

Gabi Jugaru i-a vizitat pe turci



Gabi Jugaru i-a vizitat pe turci

Gabi Jugaru şi-a pus farsele în cui şi a plecat într-o binemeritată vacanţă. În Turcia, la Belek, staţiune aflată la 50 de kilometri de Antalya. S-a simţit ca acasă, nu de alta, dar foarte mulţi conaţionali îşi petreceau concediul prin zonă. "Am călcat prima dată pe un paşalîc românesc. Că, la cîţi români merg acolo, e paşîlic!", glumeşte Gabi. Şi pentru că nu poate sta foarte mult în acelaşi loc, ba, mai mult, se săturase şi de "civilizaţie", vedeta Pro TV şi-a închiriat o maşină şi a pornit-o spre părţile mai puţin umblate ale Turciei. "Aşa am descoperit Alanya, un orăşel de pe litoralul turcesc, la vreo 150 de kilometri de Belek. Cel mai rela­xant a fost să văd satele de acolo, oamenii care îşi duc viaţa într-un alt ritm, departe de marile centre turistice, livezile de lămîi prin care m-am plimbat sau celebrele bazaruri turceşti", îşi aminteşte Gabi.  

POARTĂ ÎN CASĂ. Farsorul le-a dat şi nişte lecţii de table localnicilor. După ce le-a achiziţionat dintr-un magazin, Jugaru le-a şi testat. Ca să se asigure că sînt în regulă. "Am ieşit în faţa magazinului cu un prieten de-al meu. Am cerut trei scaune, pe unul am pus cutia de table şi dă-i la joc pînă noaptea pe la 10:00-11:00. S-au adunat toţi turcii de pe la magazinele din zonă să se uite cum joacă doi nebuni români table pe bulevard şi, preţ de vreo oră de joc, au furat ponturi de la noi şi ne-au servit cu ceai, apă rece şi rahat turcesc!", îşi aminteşte vedeta Pro TV.

Pînă va începe un nou sezon al farselor, Gabi şi-a făcut timp şi pentru casa părintească. "Niciodată nu reuşesc, spre ruşinea mea, să-mi fac mai mult timp pentru a sta în satul meu, la Bogdăneşti, unde mai e doar mama. Însă de fiecare dată cînd ajung în casa părintească mă simt alt om", mărturiseşte Jugaru.

×
Subiecte în articol: vedete