x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vedete - Gemenele Realitatii

Vedete - Gemenele Realitatii

de Adriana V. Paduraru    |    23 Feb 2007   •   00:00
Vedete - Gemenele Realitatii

Cristina si Constanta Chirita, descendente directe ale familiei lui George Enescu

Cristina si Constanta Chirita, descendente directe ale familiei lui George Enescu

Cristina si Constanta Chirita va intra in case in fiecare sambata, de la ora 23:15, prin intermediul "Jurnalului de mare audienta" de la Realitatea TV. Sunt surori. Gemene. Si seamana ca doua picaturi de apa.

Inainte de a deveni prezentatoarele jurnalului, Cristina si Constanta au fost profesoare. "Inainte de televiziune am lucrat in invatamant, am studiat jurnalismul si, dupa multe cautari, am avut sansa de a prezenta acest jurnal, o emisiune absolut inedita. Am intalnit oameni deosebiti care ne-au fost exemple, oameni de la care am invatat multe, foarte multe", au declarat fetele.

"Eu sunt mai exigenta, Tantica - mai toleranta. Eu sunt mai rezervata in manifestari, ea mai comunicativa, se exteriorizeaza mai usor"
Cristina Chirita

PASIUNI. Cele doua gemene au printre pasiuni muzica. Poate si datorita familiei, cu traditie in preotie, de cinci generatii. Mai mult, Cristina si Constanta sunt descendente din familia lui George Enescu. Strabunica fetelor era verisoara primara a marelui muzician roman. In timpul liber, surorile Chirita obisnuiesc sa mearga la teatru, la film si sa citeasca. "Punem pret pe informatie, indiferent de domeniu", a spus Cristina. O alta pasiune sunt calatoriile. "Ne dorim sa facem cat mai multe calatorii, care sa ne ofere ocazia de a cunoaste diverse culturi", a completat Constanta.

"Asemanari si deosebiri sunt in comportament, atitudine, preferinte... sesizate mai usor si, in acelasi timp, diferit de cei din jur"
Constanta Chirita

PERIPETII. Singura care reusea sa le diferentieze pe cele doua surori este mama lor. "De multe ori tata ne striga la intamplare, spre amuzamentul mamei care nu intelegea cum de nu reusea tata sa ne deosebeasca intotdeauna", a povestit Cristina. "Se intampla ca in timpul slujbei sa nu ne respectam promisiunea de a pastra linistea. Asa ca, indiferent daca eram amandoua sau numai una de vina, tata ne atentiona pe amandoua. Va dati seama ce buna dispozitie se crea in randul enoriasilor", a adaugat si Constanta.
×
Subiecte în articol: constanta