x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Vedete - Zaharestii, in "nocturna"

Vedete - Zaharestii, in "nocturna"

de Cristiana Stamatescu    |    22 Sep 2006   •   00:00
Vedete - Zaharestii, in "nocturna"

Andreea si Andrei inventeaza povestile de dimineata

Andreea si Andrei inventeaza povestile de dimineata

Pana de curand ati prezentat Observatorul de la ora 16:00, pentru ca apoi telespectatorii sa va descopere la ora 23:00. Care au fost motivele "urcarii" in grila?
Cred ca s-a dorit o schimbare de ritm pentru acest jurnal. Noi avem un stil extrem de dinamic de a prezenta, ceea ce a adus un plus de audienta acestei ore. Cu alte cuvinte, si foarte onest, publicul a primit bine aceasta mutare, care initial fusese temporara. Pe de alta parte, in televiziune este esential sa nu obosesti niciodata, pentru ca ecranul si telespetatorii nu prea iarta! Sau iarta, dar schimba canalul!

Ati lansat Observatorul de la ora 16:00, care a fost, in majoritatea zilelor, lider de audienta. Ce a insemnat pentru voi "despartirea" de acest jurnal de stiri?
Despartirea a fost atenuata de faptul ca, intamplator, in ultima perioada am prezentat trei jurnale (13:00,16:00, 23:00) si atunci nu prea mai aveam timp de alte ganduri. Televiziunea inseamna disciplina, punctualitate si mai ales efort in echipa. In perioadele mai grele, toata lumea strange randurile, de la reporter, editor, producator, regizor de emisie si pana la prezentatori. Satisfactia pe care o avem in privinta jurnalului de la ora 16:00 este ca lasam pe maini bune un produs inventat ca ora si format doar acum 2 ani, dar care are un public numeros si fidel.

Preluarea Observatorului de la ora 23:00 implica si o schimbare de format? Aveti de gand sa schimbati ceva in structura acestui jurnal?
Observatorul orei 23:00 nu-si schimba formatul! Ramane un jurnal de sinteza a zilei, dedicat celor care vor sa revada cele mai importante evenimente ale zilei sau celor care ajung mai tarziu acasa si isi doresc sa fie informati. Implicarea noastra consta in adaptarea acestui jurnal la tipul de scriitura si comunicare pe care il avem noi doi in asa fel incat sa trezim interesul si sa-l pastram.

Este vorba despre o promovare, dar si de o schimbare majora de ritm. La ce ora veniti acum la serviciu si cu cine lasati copiii? Ce-au spus dupa prima zi in care n-ati mai fost seara langa ei sa-i adormiti?
S-au obisnuit acum cu ideea ca mami si tati sunt acasa doar la trezire? Norocul nostru este ca avem un bioritm care ne ajuta seara si atunci ne va fi mai usor sa ne obisnuim cu acest program. In tot acest context, noi contam mai putin. Copiii nostri trebuie sa inteleaga. Eva a reactionat foarte bine si mi-a promis ca va fi "un inger de copil", iar Petru e pe maini bune. Vom inventa povestile de dimineata in loc de povestile de la culcare...

×