x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Viaţa lui Natalie Cole, salvată în noaptea în care sora ei a murit de cancer

Viaţa lui Natalie Cole, salvată în noaptea în care sora ei a murit de cancer

23 Mai 2009   •   00:00
Viaţa lui Natalie Cole, salvată în noaptea în care sora ei a murit de cancer

Pentru Natalie Cole viaţa şi moartea au fost două feţe ale aceleiaşi monede săptămâna aceasta. Grav bolnavă, cântăreaţa a primit vestea că va primi un rinichi de la un donator chiar când o îngrijea pe sora ei, Carol, bolnavă de cancer în fază terminală. Iniţial, ea a încercat să refuze transplantul, dar doctorul a insistat ca aceasta să se prezinte în două ore la spital pentru operaţie.

Operaţia de transplant renal a decurs bine, dar când s-a trezit Natalie a aflat că sora ei a decedat între timp. Carol Cole a aflat de boala sa cu doar o săptămână în urmă.

Natalie Cole s-a îmbolnăvit de hepatită C în perioada când era consumatoare de heroină şi avea nevoie urgentă de un transplant de rinichi. Până la operaţie, ea era nevoită să facă dializă de trei ori pe săptămână.

Natalie Cole, fiica celebrului Nat King Cole, a devenit celebră după lansarea albumului "Unforgettable...With Love", care cuprinde piese interpretate în duet cu tatăl său. Albumul a fost vândut în şapte milioane de exemplare numai în Statele Unite.

antena3.ro

×
Subiecte în articol: magazin