x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Weekend B’estival

Weekend B’estival

29 Iun 2007   •   00:00

TVR 2 vă invită la un maraton al transmisiilor de la B’ESTIVAL, unul dintre cele mai impresionante festivaluri organizate in Romănia, ce are capete de afiş căteva dintre cele mai in vogă vedete ale momentului: Marilyn Manson, Alice Cooper, Pink, Faithless, Reamonn, Morcheeba, Kasabian, Wu-Tang Clan, Hooverphonic, Yonderboi şi Phil Hartnoll (ORBITAL). Pe parcursul a trei zile, peste 30 de trupe din zece ţări vor concerta pe cele trei scene ale B’ESTIVAL, in cadrul celei mai grandioase desfăşurări de forţe văzute de publicul romăn pănă acum. TVR 2 va transmite de la Romexpo, locul de desfăşurare a festivalului, timp de trei zile, cele mai importante momente ale acestui eveniment: recitaluri internaţionale, interviuri, ştiri, amănunte de culise, reportaje, evenimente, Gianina Corondan fiind prezentă la faţa locului cu o lungă listă de intrebări pentru artişti, tehnicieni, organizatori.

Vineri 22:10 / Divertisment / TVR 2   Â

Ziua Prinţesei Inimilor

1 iulie este ziua in care Prinţesa Diana ar fi implinit 46 de ani. La ora 12:30, ACASa difuzează documentarul "Diana, Prinţesa Inimilor", iar de la 18:00 concertul live extraordinar in memoria Dianei de pe Stadionul Wembley - "Concert pentru Diana". In pauzele concertului, ACASa va prezenta un documentar inedit: "Blestemul rochiilor Prinţesei Diana".

Duminică 12:30 / Ziua prinţesei inimilor / Â Special / ACASA TV

Gloria lui Ţiriac

Ca sportiv, manager şi promotor al sportului ori ca afacerist de un profesionalism excepţional, Ion Ţiriac şi-a atras admiraţia şi respectul unei lumi intregi. A căştigat primii bani la vărsta de 13 ani la fabrica de autocamioane Braşov. Spune că primul salariu a fost de 375 lei, cănd familia lui o ducea foarte greu. Puţină lume ştie că la inceputul activităţii sale sportive, in 1964, pe lăngă tenisul de cămp, cu care a făcut carieră, Ion Ţiriac a jucat şi hochei pe gheaţă. Căteva laturi mai puţin cunoscute ale lui Ion Ţiriac le veţi afla sămbătă, 30 iunie, alături de Dumitru Graur, la Parfum de glorie, pe TVR 1.

Sămbătă 16:20 Â / Parfum de glorie /Â Â Divertisment / TVR 1Â Â Â Â Â

Castele băntuite

Documentarul realizat de BBC este un ghid practic pentru a străbate căteva dintre cele mai renumite castele din lume - locuri in care poveştile de dragoste, trădările şi intriga au fost la mare preţ. De-a lungul celor 20 de episoade, telespectatorii vor mai putea vizita castelul din Anglia, unde au luat naştere legende - cea a Regelui Arthur Xativa, a fortăreţei lui Hannibal - ca şi castele din Polonia, Slovenia, Scoţia, Romănia şi Germania.

Marţi 21:00 / Castele băntuite / Documentar / TVR Cultural

Clipe de teatru

Teatrul revine pe TVR 1. Primul spectacol din proiectul "Clipe de teatru" este o premieră de televiziune. Comedia "Nepotu’" de Adrian Lustig, regizată de Horaţiu Mălăele, avăndu-i in distribuţie pe Tamara Buciuceanu şi Şerban Pavlu. Â

Joi 20:10 / Clipe de teatru / Teatru / TVR 1

Mega Clever

Smiley şi Cristina Rus au bătut palma pentru a prezenta un concurs cu experimente ştiinţifice nebănuite. Explozii năucitoare, fachiri care merg pe cioburi sau cum poate funcţiona un televizor scufundat intr-un vas cu apă sunt doar căteva dintre experimentele care vor stărni curiozitatea tuturor. In fiecare joi, telespectatorii vor "tremura" in faţa demonstraţiilor care vor avea loc fie in platou, fie in diverse locaţii. Timp de două ore, ştiinţa va fi "tradusă" pe inţelesul tuturor, pentru că "Mega Clever" dezleagă fenomene inedite care au loc in jurul nostru şi oferă soluţii practice pentru tot soiul de dileme legate de ştiinţă.

Joi 20:30 / Mega clever / Divertisment / PRO TV

Medianews

FINAL... CA IN FILME. Un final

complet neaşteptat. O oră plină de tensiune, o oră in care telespectatorii vor sta cu sufletul la gură urmărind situaţiile prin care vor trece personajele din "Iubire ca in filme". Vineri, 29 iunie, de la orele 20:30, ACASa va difuza ultimul episod. Serialul le rezervă telespectatorilor un final interesant, care va reuşi intr-o manieră complexă, minuţios construită, să scoată la iveală şi ultimele secrete şi să rezolve cele mai complicate intrigi. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: telecomanda