x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Western la o casă de pariuri din Târgovişte

Western la o casă de pariuri din Târgovişte

de Ovidiu Ciutescu    |    08 Mar 2008   •   00:00

10:33 • Două dintre cele trei persoane rănite în scandalul cu focuri de armă de la o casă de pariuri din Târgovişte au fost reţinute, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu ordonanţă pentru 24 de ore, fiind acuzate de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Două dintre cele trei persoane rănite în scandalul cu focuri de armă de la o casă de pariuri din Târgovişte au fost reţinute, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu ordonanţă pentru 24 de ore, fiind acuzate de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.


RĂFUIALĂ ÎNTRE GĂŞTI. Cei trei tineri răniţi, vineri seara, în urma conflictului cu focuri de armă izbucnit între două grupări, la o casă de pariuri sportive din municipiul Târgovişte, au primit îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean, iar în cursul nopţii au fost audiaţi la Poliţia municipiului Târgovişte, alături de celelalte persoane implicate în incident.  A treia persoană ranită, un adolescent în vârstă de 15 ani, a fost audiat ca martor în incident.  Parchetul a decis, vineri noaptea, reţinerea a doi dintre răniţi - Florin Parjol (36 de ani) şi Ion Honciu (33 de ani), în baza unei ordonanţe pentru 24 de ore.  Politiştii au percheziţionat autoturismul unuia dintre suspecţi, iar sâmbată cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă. "Parchetul a confirmat începerea urmăririi penale împotriva celor doi, iar aceştia au fost reţinuti pe bază de ordonanţă de 24 de ore. Urmează ca sâmbată dimineaţa cei doi să fie prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă", a declarat inspectorul Pamela Ropotan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa.  Potrivit martorilor aflaţi la faţa locului, două grupări au provocat un scandal de proporţii la o casă de pariuri din Târgovişte, spărgând geamurile, pe fondul unor conflicte mai vechi. Purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Pamela Ropotan, a declarat că este vorba de o reglare de conturi între două clanuri rivale şi că 12 persoane au fost duse la Poliţia municipiului Târgovişte. Conform aceleiaşi surse, de la faţa locului a fost ridicată un pistol cu bile de cauciuc, armă pentru deţinerea şi utilizarea căreia este nevoie de permis.

×
Subiecte în articol: magazin targoviste