x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 cele mai sensibile zodii. Mihai Voropchievici: „Îşi ascund suferinţa în spatele unui zâmbet"

3 cele mai sensibile zodii. Mihai Voropchievici: „Îşi ascund suferinţa în spatele unui zâmbet"

de mihai voropchievici    |    10 Iun 2024   •   16:00
3 cele mai sensibile zodii. Mihai Voropchievici: „Îşi ascund suferinţa în spatele unui zâmbet"
Sursa foto: Captura video adevaruri ascunse

Fiecare semn zodiacal are o latură sensibilă, dar sunt unele care, deși pot avea parte de necazuri, reușesc să-i protejeze pe cei apropiați afișând un zâmbet cald.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în emisiunea Adevăruri ascunse care sunt cele mai sensibile zodii.

1. Pești

Peștii sunt cunoscuți pentru sensibilitatea și empatia lor. Deși pot avea probleme, aceștia reușeșc să le ascundă de persoanele dragi pentru a le proteja. Chiar și în momentele dificile, ei reușesc să zâmbească. Ei vor ocoli obstacolele și se vor proteja astfel de cei care le pot face rău. 

2. Rac

Racii sunt foarte vulnarabili dar și protectori. Sunt plini de tandrețe dar își țin emoțiile doar pentru ei, astfel că ceilalți cu greu o pot da la o parte. În sufletul lor se pot duce lupe grele dar Racii reușesc să adopte o atitudine pozitivă. Vor să fie puternici pentru cei dragi și de multe ori își ascund slăbiciunile pentru a menține ridicat moralul celor din jur. Raci au tendința de a se izola când se simt amenințați.

3. Balanță

Balanțele sunt echilibrate și își gestionează durerea, chiar și atunci când sunt deprimate și melancolice. Sunt ușor de rănit dar își ascund sentimentele sub o atitudine veselă deoarece se gândesc la binele celor din jur.

×
Subiecte în articol: zodii sensibil