x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii afectate de inconjuncția între Mercur și Jupiter

3 zodii afectate de inconjuncția între Mercur și Jupiter

de Moira Dună    |    27 Iul 2021   •   12:15
3 zodii afectate de inconjuncția între Mercur și Jupiter
Sursa foto: Hepta

Există trei zodii care vor face o mare greșeală în timpul inconjuncției dintre Mercur și Jupiter între 28-30 iulie 2021, scrie yourtango.com.

Ce înseamnă acest cuvânt în astrologie ?

O inconjuncție  se formează atunci când planetele se află la 150 de grade una de alta. Poziția este adesea asociată cu incompatibilitate dar nu este neapărat ceva negativ, cu toate poate fi perturbator. Însă poate însemna necazurile care ne așteaptă după colț. De ce? Influența lui Jupiter amplifică lucrurile iar Mercur, dacă nu este bine echilibrat, poate deveni haotic în prezența lui Jupiter.

Deci, la ce să ne așteptăm ? La multe cuvinte rostite aiurea, în momente nepotrivite, care vor crea neînțelegeri, cu consecințe negative. Este deci timpul să gândim înainte de a vorbi.

Iată semnele cele mai afectate:

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

De câte ori te-ai abținut înainte să vorbeștii : Dacă ești sincer, probabil că este de multe ori remarcabil, și asta pentru că ești o persoană tumultoasă. De multe ori crezi că ești amuzant, dar ceilalți se pot îndepărta de tine considerând că ești nepoliticos. Această rutină amuzantă / nepoliticoasă nu este nouă pentru tine, dar acum vei avea mari probleme. Deși este admirabil să fii îndrăzneț, chiar și contondent, nu este cool să fii cel care crezi tu că trebuie să spui ceea ce simți, cu riscul de a-i răni pe ceilalți. Nu este amuzant. Da, s-ar putea să fii inteligent și fermecător, dar te poți pune în percol rănind pe ceilalț. Trezește-te, acesta nu este un joc.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Deși ești vorbăreș și spui uneori lucruri dure, ai și tendința de a te subestima, mai ales la locul de muncă. Acum vei tăcea, când de fapt ar trebui să-ți ceri drepturile. Știi ce este o greșeală ?  O greșeală este atunci când nu deschizi gura și vorbești despre nevoile tale  pentru că ești prea speriată să nu destabilizezi lucrurile. Însă există oameni gata să profite de incapacitatea ta de a lupta pentru tine însăți și vor face acest lucru. Dacă vrei mai mulți bani, o promovare sau chiar schimbarea biroului, acum este momentul. Dacă nu, ocazia se îndepărtează de tine. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie) 

Nu-ți place nimic din ceea ce îți amenință controlul. Inconjuncția este perturbatoare pentru stilul tău de viață. Dcă spui ceea ce dorești să se realizeze, nerăbdarea ta naturală va fi prea mult pentru ceilalți. Deși tu consideri că ai un comportament adecvat, vor exista alte persoane uimite de modul în care acționezi și te consideră chiar un agresor. Ceea ce, evident, nu te bucură. Există însă o lecție pentru tine să fii mai discret. Poate că nu este stilul tău, dar stilul tău poate jigni uneori oamenii, ceea ce se poate întoarce împotriva ta, dacă nu ești atent. Cea mai mare greșeală a ta este că nu ești atent la propriul comportament. Nimeni nu este perfect și toți trebuie să ne cunoaștem limtele. Află care sunt acestea și îți va fi mai ușor.

 

×
Subiecte în articol: horoscop